Speaker Array Line

Speaker Array Line bisa digunakake ing njero ruangan lan ruangan. Uploaded line minangka sistem spektrum sing dumadi saka pirang-pirang elemen speker swara sing meh padha sing dipasang ing garis lan panganan ing tahap, kanggo nggawe sumber swara sing cedhak-cedhak. Jarak antarane driver sing cedhak banget, dheweke bisa ngganggu saben liyane kanggo ngirim gelombang swara luwih adoh tinimbang speker tradisional. Padha desain langsing lan efek swara sing apik. Dheweke pilihan optik kanggo konferensi lan kumpul pesta.
View as  
 
  • Speaker Array Langsing Langsing
    Model: LA1531T

    â— Lingkungan modern sing ora tipis lan trep kanggo ›
    â- sensitivitas dhuwur lan level tekanan swara dhuwur ›
    â— Akeh pamicara bisa digayuh nganggo aksesoris lan akeh mode instalasi ›

  • Speaker Mini 300W Array Speaker karo Subwoofer
    Model: LA1511S LA1511B

    â-- Carikakan bobot cilik, sensitivitas dhuwur SPLand;
    â— Kurva vertikal variabel (0-30 derajat) utawa larik horisontal kurva modular, konvensional;
    â-- Uploader duwe macem-macem sudhut kanggo nyetel posisi kanthi vertikal;
    "- Cara nginstal pirang-pirang mode kaya tembok tembok, ndhuwur, lsp."

  • Speaker Array anti banyu
    Model: LA1512 LA1512S

    â- Sensitivitas dhuwur saka SPL,Tumpukan nganti 4 unit ,maximum bisa nyambung nganti 2 klompok
    â— Titik arah vertikal sing bisa diatur kanggo 60 °, 45 °, 30 ° utawa 15 °
    "Ope transformer khusus, kanggo ngoper mode tahan / mode output konstabilitas
    "-- Langit-langit pilihan, tembok-tembok, instalasi dipasang
    "Kabeh desain cuaca, becik kanggo ruangan ruangan njero ruangan lan njaba, bisa nyambung njaba menyang subwoofer kanggo nambah swara frekuensi rendah

 1 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.