Speaker Speaker

Speaker sing ora katon ora ana sing katon; kwalitas swara sing apik banget, kanggo nginstal ing papan sing paling dhuwur. Thanks kanggo unit driver khusus lan materi khusus sing digunakake ing tutup permukaan, sistem swara sing ora katon iki bisa ditindakake kanthi swara sing apik nalika dipasang ing tembok utawa langit-langit. Yen dipasang ing tembok utawa langit-langit lan dilengkapi cat, DSP40I bisa diintegrasi karo saubengane lan ora katon meh kabeh.
View as  
 
  • 40W Speaker Juru
    Model: DSP40I DSP40IL

    â- Input 100V
    â— UL sertifikat, aman & stabil
    â— Wide Freq. Wangsulan: 100Hz -20 kHz
    â— Max SPL: 102 ± 2dB
    âK sensitivitas dhuwur: 87 ± 2dB
    â— Ora katon sing cetha, dipasang ing tembok utawa langit-langit
    "Kualitas swara sing apik banget, kanggo nginstal ing papan sing paling dhuwur

 1 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.