Sistem Alamat Umum cerdas

Ing ngisor iki yaiku babagan Sistem Alamat Publik cerdas, kita ngarep-arep sampeyan bisa ngerteni luwih lengkap babagan Sistem Alamat Publik cerdas.

Guangzhou DSPPA Audio Co, Ltd minangka produsen audio profesional wiwit taun 1988. Kanthi luwih saka 30 taun ngrancang lan ngrancang produk audio, DSPPA wis seneng banget ing reputasi ing China lan China.
View as  
 
  • Mikrofon Paging Remote
    Model: MP9810RII

    â— Nganti 10 set MP9810P ing papan sing adoh 1 km adoh bisa dikontrol.
    â— 1 input MIC lan 1 Line.
    â— Chimefunction.
    â— Mutingfungsi.

  • 40 Zona Adaptor Alamat Umum cerdas
    Model: MAG2140II

    â— Controller alamat umum kasedhiya fungsi kayata muter, kontrol wektu cerdas, matrik audio lan kontrol partisi.
    â- Kabeh program wektu kasedhiya kanggo campur tangan manual cepet lan gampang.
    - kasedhiya kanggo ngawasi wektu nyata saben kontrol zona lan volume (kontrol volume mekanik).
    â-- dilengkapi platform ARM9 lan layar warna 5.6 inci + pad tutul.
    â— Iki diwenehake karo antarmuka USB sing digunakake kanggo nyalin lagu ing USB langsung menyang komputer host supaya bisa diputer.
    "Sampeyan bisa ngerti kontrol jarak jauh 100m kanthi 12 tombol sing bisa diprogram. Bisa nyadari zona zona / selaras lan pilihan sumber audio lan lagu kanthi tombol siji.
    â— Iki diwenehake karo 3 jinis fungsi output sinyal lonceng (kontrol volume mekanik).
    â— Iki diwenehake karo fungsi output sinyal weker (kontrol volume mekanik).

 1 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.