Sistem PA cerdas

Wiwit taun 1988, DSPPA ngembangake Sistem Alamat Umum terus. Nganti saiki,DSPPAwis ngluncurake seri ing ngisor iki menyang pasar kanggo nyukupi kabutuhan proyek:
Seri MP98, Sistem PA cerdas
Bisa nyadari kontrol 100 zona lan otomatis digunakake sawise sistem nyiyapake. Iku kasusun saka pamuter musik MP9807C CD / VCD / DVD, tuner MP9808R AM / FM, preamplifier MP9811P, amplifier daya MP1500, stasiun paging terpencil MP9810R, programmable MP9814T, lan liya-liyane. .
Seri PC10, Sistem PA otomatis
Iki nganyari saka MP98 Series. Kejabi fungsi dhasar saka MP98 Series, ndhukung suplai daya DC24V lan kontrol komputer remot.
MAG3210, Sistem PA cerdas.
10 kontrol zona, layar tutul TFT 4.3â, 2 stasiun paging remot, kontrol remot komputer, mikropon EMC sing dibangun, kertu SD 4G kanggo program wektu lan panyimpenan kanggo sumber audio, sumber audio USB / SD / FM, 2 baris AUX input.
MAG2120 / MAG2140, Sistem PA cerdas.
Kontrol zona 20/40, layar sentuhan TFT 5.6â, 4 stasiun paging remot, kontrol remot komputer, mikropon EMC sing dibangun, panyimpenan memori dibangun 2G kanggo sistem sing disiyapake lan sumber audio, USB / SD / AM / FM sumber audio, 8 input garis AUX, masukan 2 Mic.
MAG808,Matriks 8x8 audiosistem.
8 input audio, 8 output audio, layar tutul 7â, 4 stasiun paging remot, komputer lan kontrol telpon pintar pintar telpon komputer lan Android, 4G memori sing dibangun ing sumber audio, sumber audio USB / FM, 8 input garis AUX, 2 Mic masukan (kanthi kekuwatan phantom), input TEL, masukan alarm swara 8 lan siji output EMC.
PA7500, Sistem Wireless PA
Bisa ngerti fungsi Alamat Umum liwat transmisi radio nirkabel. PA7500 ndhukung 64 zona kontrol lan 3 kontrol hierarki. Bisa mindhah sinyal 3km nganti 20km.
DSP9100, Sistem Audio Jaringan IP.
200 zona sistem jaringan IP, ndhukung roto-line otomatis.
MAG6182, Sistem IP Network Network.
Desain fungsi modulari. Kontrol 250 zona standar, bisa ditambahi nganti 1000 zona utawa luwih. Dhukungan sing digunakake ing jaringan LAN lan bisa nggarap jaringan sing beda
View as  
 
  • Amplifier Daya Pa Dhuwur PA
    Model: MP1500 MP2000 MP2500 MP3000 MP3500 MP4000

    â— Transformer terisolasi 100V, 70V lan 4 output pamicara Ohms.
    â— 5 Indikator LED kanggo tampilan status.
    â- XLR soket lan 6.35mm jack kanggo link gampang.
    â— Proteksi & tampilan sirkuit output.
    â— Penguat seri tenaga output dhuwur sing kasedhiya.

  • Sequence Controller System PA
    Model: MP9823S

    â— Cepet ngalih daya listrik kanggo 16 saluran
    â— Ngontrol otomatis dening timer otomatis utawa operasi
    â— 4.5KVA kapasitas sing kasedhiya
    â— Panel kontrol sing ramah, gampang digunakake

  • Sistem PA 10 Daya Ngalih Ganti Channel
    Model: MP9820S

    â— 10CH Input weker mlebu
    â— output link Alarm
    "-- output ngalih daya 24CH DC 24V
    â— Panel kontrol sing ramah, gampang digunakake

  • Interaksi Telpon Sistem PA
    Model: MP9818TII

    â— Jawaban telpon kanthi otomatis lan manual lan nggantung fungsi.
    â— Fungsi obrolan telpon kasedhiya.
    â— output sinyal sing paling dawa kanggo aktifitas sistem sawise telpon mlebu.

  • PA Sistem Pemicu Alarm
    Model: MP9815E

    â— 1 menit digital REC / PLAY digital
    â- Kontrol Level level
    â-- Kontrol volume output
    â— Panel kontrol sing ramah, gampang digunakake
    â— Pemicu lan sirine weker utawa output sinyal sing direkam

  • PA System Digital AM / FM Tuner
    Model: MP9808R

    â € Digital tuner kanthi kontrol MPU.
    â— Tuner ing desain modul, sing bisa dipisahake saka unit utama supaya dipanggonake kanggo nampa sinyal kasebut kanthi luwih apik.
    â— Tombol tutul lan tampilan VFD.
    â-- 40 kenangan kanggo saben AM & FM.
    â— Ngirit otomatis karo telusuran stasiun otomatis.
    â— Tingkat meter kanggo output audio.
    "Fungsi memori sawise daya.

{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.