Sistem Audio cerdas

DSPPA duwe garis produksi lengkap kanggo Sistem Audio cerdas Smart Home kanthi AUXDIO. Kanggo nyukupi syarat pangguna sing beda-beda, AUXDIO wis ngluncurake sistem musik musik ing ngisor iki:
Speaker WiFi "DSP818 / I9

Iku Speaker Bluetooth & WiFi ndhuwur-meja, RMS daya 40W ing kothak sing modis. Minangka solusi pilihan kanggo kamar cilik kaya ruangan kelas, kantor, ruang tamu, lsp.


Sistem Musik Ekonomi "HM6813II / AM8250

Sistem kasebut minangka 2 sistem musik pusat ekonomi kanggo multiroom kayata omah, villa, bar, restoran, lsp. HM6813II lan AM8250 minangka host kendali, kanthi HM30RII lan BM825R dadi panel kendali ing tembok.


Hosting Musik Mini Smart "DM835 / DM836II / DM838

Padha 3 ing amplifier musik tembok kanggo solusi musik kamar siji. Dheweke dipasang ing tembok tembok kanthi desain modis (warna pilihan).


Jaringan Musik Musik Smart Smart "AM8318 / AM8328
Padha 2 konsol musik jaringan kanthi amplifier sing dibangun kanggo solusi musik multiroom.
View as  
 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.