Sistem Sistem Jaringan IP IP

Sistem Jaringan IP Network yaiku 200 zonaSistem Alamat Umumadhedhasar jaringan IP. Ndhukung 200 zona individu & klompok kontrol liwat online lan off line mlaku. Iki kalebu kabeh terminal IP sing dibutuhake kayata IP Control Host, Speaker IP, POE Speaker, IP Remote Paging & Control Station, sapiturute, ndhukung tampilan program, remot paging, kontrol APP, enggo bareng file, setelan IP otomatis, gampang, panggunaan. Iki cocog kanggo proyek Alamat Umum kanggo ukuran ukuran umum kayata sekolah, hotel, supermarket, taman, bandara, stasiun sepur, lsp.
View as  
 
  • Terminal Audio Jaringan IP IP
    Model: MAG6402

    â- Kontrol panel tutul, desain mewah, tampilan layar warna TFT sejati;
    â— Dilengkapi fungsi operasi dhasar host, kalebu pilihan sumber audio lan liya-liyane;
    "Bisa muter file sing dipilih host, lan uga bisa milih file sing disimpen ing terminal kanggo main;
    "Fungsine override sing kasedhiya, bisa ngubungi zona liya saka terminal iki, uga bisa nampa paging saka zona liyane lan panyebaran siaran darurat host;
    "Sampeyan bisa nampa operasi remot inframerah;
    â- Kanthi fungsi pangayoman layar kanggo energi.

  • Speaker Jaringan IP Waterproof Waterproof
    Model: MAG6368

    â— Pasang ing endi wae jaringan sing bisa teka
    â— Dhukungan tarif maksimal 48kHz kanggo dekoding stream digital 16bit
    â— Penguat digital 2 × 15W, panggunaan tenaga murah.
    â— Bisa muter musik latar mburi, telpon darurat, lan sinyal weker saka sistem host.
    â— Bisa ngontrol volume output lokal lan negara dolanan lokal

  • Speaker Jaringan IP IP
    Model: MAG6311

    "Sampeyan bisa dipasang menyang papan sing bisa diakses jaringan.
    â— Dhukungan tingkat maksimal 48kHz, dekoding stream digital 16bit.
    â— Penguat digital 2 × 9W, kanthi konsumsi daya murah.
    â— Bisa muter musik latar mburi, paging darurat, sinyal weker saka host sistem.
    â— volume output lokal lan status dolanan lokal bisa dikontrol.
    â— Wenehi antarmuka lengkap sing tundhuk karo IEEE 802.3af / ing standar sistem Power over Ethernet (PoE) lan antarmuka sumber DC15V, kanthi rong mode pasokan tenaga pilihan kanggo ngoper.
    - Desain klip kuwat, gampang diinstal.

  • Speaker Speaker IP Master ing Gunung
    Model: MAG6363

    â— Kanthi desain terintegrasi prosesor terminal sing ana lan spiker sing setya
    "- Kanthi antarmuka jaringan dual, ndhukung bagean cross-net sing digunakake
    â— Bisa digabung ing sembarang papan kanthi akses menyang jaringan
    â— Kanthi fungsi muter MP3.
    â— Dhukungan tingkat maksimal 48kHz sampling 16bit dekoding audio digital
    â— Dipunpasang daya digital kasetyan 2 × 15W kanthi setelan konsumsi daya murah
    "Dhukungan puter maneh musik latar mburi, paging darurat, lan sinyal weker saka host sistem
    "- Saluran input audio tambahan, siji saluran output audio bantu, siji input MIC, siji saluran output output darurat EMC lan 1 saluran output circuit cendhak.
    â— volume output lokal sing bisa dikontrol lan negara dolanan lokal
    â— Tampilan digital negara kerja lan owah-owahan informasi
    â € Iki bisa dikendhalèkaké nganggo alat kontrol remot inframerah.

  • Speaker Jaringan Gunung Jaringan IP
    Model: MAG6463B / W

    â— Nggabungake prosesor terminal jaringan lan spiker sing setya dhuwur.
    â— Kanthi antarmuka jaringan dual, bisa kerja ing bagean jaringan.
    â— Bisa dipasang menyang endi wae kanthi akses menyang jaringan.
    â— Kanthi fungsi muter MP3.
    â— Ndhukung maksimal dekodasi stream audio digital 16kHz sing paling dhuwur.
    â— Dibangun ing 2 × 25W utawa amplifier digital kasetyan kanthi dhuwur 1 × 50W, kanthi konsumsi daya murah.
    â— Bisa muter musik latar mburi, paging darurat lan sinyal weker saka host sistem.
    â— 1 AUX IN, 1 AUX OUT, 1 MIC IN, 1 EMC OUT lan output sirkuit cendhak 1-saluran.
    â— volume output lokal sing bisa dikontrol lan status play lokal.
    â € Kanthi indikator LED kanggo status sinyal, lan tampilan digital status kerja lan owah-owahan informasi.
    — - Ndhukung remot kontrol liwat kontroller remen inframerah.

  • Terminal Jaringan IP karo Amplifier
    Model: MAG6310

    â— Antarmuka jaringan dual lan dhukungan kanggo nyampurnakake bagean jaringan;
    "Sampeyan bisa dipasang ing ngendi wae nganggo jaringan;
    â— Digawe nganggo pamuter dekoding MP3
    "Dhukungan tingkat sampling maksimal 16bit 48kHz audio dekoding stream;
    â— Penguat digital kasetyan dhuwur 2 × 15W, setelan kekuwatan rendah;
    â— Bisa muter musik latar mburi, paging darurat lan sinyal weker saka host sistem;
    â- Kanthi 1 input & output AUX, 1 masukan mic lan 1 output EMC, 1 output sirkuit cendhak;
    â— volume output lokal lan status dolanan lokal bisa dikontrol;
    â— Status operasi lan informasi sing ngganti tampilan digital;
    â— Bisa dikendhaleni remot inframerah;

{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.