Sistem IP Intercom lan PA

Ing ngisor iki yaiku babagan Sistem IP Intercom lan PA, muga-muga sampeyan mbantu luwih ngerti IP Intercom lan Sistem PA.

Guangzhou DSPPA Audio Co, Ltd minangka produsen audio profesional wiwit taun 1988. Kanthi luwih saka 30 taun ngrancang lan ngrancang produk audio, DSPPA wis seneng banget ing reputasi ing China lan China.
View as  
 
  • Telpon SiP Intercom
    Model: DSP9315

    "katon prasaja lan modis;
    â— Harga efektif lan harga perlindungan lingkungan sing efektif;
    "instalasi prasaja lan konfigurasi;
    - Ndhukung 100 Mbps Ethernet - port jaringan 10/100 Mbps, kanthi transmisi kacepetan dhuwur lan sumber daya PoE;
    â- Kompatibilitas Tinggi - Kompatibel karo platform IP PBX / Softswitch / IMS berbasis kayata kayata Asterisk, Broadsoft, 3CX, Elastix, Zycoo, lsp.

  • Desainer Audio Network Network 1 lan 4 Channel
    Model: DSP9131 DSP9134

    â— Adhedhasar protokol ngarep multifungsial TCP / IP; segmen jaringan worksacross.
    â— Ndhukung SIP 2.0 (RFC3261) lan RFC sing gegandhengan.
    â— Broadband ADC / DAC 16KHz sampling; Pemrograman jalur sempit: G.711a / u; Pemrograman broadband: G.722.
    â— Dibangun ing modul kontrol IP independen lan modul input audio, dekoding mandhiri bisa diwujudake.
    â— Model saluran tunggal (DSP9131) lan papat saluran (DSP9134).
    "Ndhukung deteksi daur ulang (model saluran siji).
    â— Ndhukung mode ngirit energi (model saluran siji), nalika sinyal audio ora input, amplifier daya bisa digunakake kanggo ngirit energi sing siyaga.
    â— Pisah saka jaringan lan host.
    â— Dibangun ing memori kapasitas gedhe, sumber program sing dibangun kanthi fungsi wektu.
    â— Dhukungan format audio audio3, WMA, WAV, FL AC, APE, AAC, OGG, M4A lsp.
    â € Input audio eksternal.

  • 2 lan 4 Adapter Audio Network Jaringan IP
    Model: DSP9122 DSP9124

    â— Modul kontrol mandiri, sumber swara nyata-akuisisi stereo
    "-- Saben modul bisa mlaku bebarengan lan ora saling ngganggu
    â— 2 utawa 4 model saluran audio opsional
    â— Jeneng saben saluran saluran ditetepake karo piranti lunak manajemen
    â— 10 / 100M adaptif, dhukungan setelan DHCP / IP, dhukungan LAN lan WAN
    — Rencana 1U, ukuran cilik lan bobot luwih entheng; Panel alloy aluminium anodized, apik lan awet.

  • Terminal Jaringan IP POE Stereo Kanthi Amplifier
    Model: DSP9136E

    ◠Adhedhasar protokol TCP / IP, pakaryan pre-player,can kerja ing antarane segmen jaringan.
    "Dhukungan kapisah dadi formasi host lan jaringan.
    â— Sumber audio: Input stereo AUX, input tekanan 100V, MIC, audio jaringan, sumber sing dibangun.
    â— Ndhukung panyimpenan kapasitas program gedhe sing wis dibangun ing.
    â- Format audio: :MP3,WMA,WAV,FLAC,APE, lsp.
    â € sensitivitas MIC luwes, kanthi suplemen singsot, teknologi mbusak kulit.
    â— Ndhukung remot tombol lan interkom remot
    â- Kanthi fungsi wektu & dhukungan offline digunakake
    â— Antarmuka kontrol kaping: I / input input / output PORT, RS485
    â— Bisa muter BGM, tandha paging darurat lan sinyal gawe swara
    â— Ndhukung protokol standar SIP, bisa ngerti interaksi rong arah liwat VOIP telpon
    "Dhukungan kontrol lan muter dening piranti lunak manajemen

  • Terminal Geni IP Network Network
    Model: DSP9102

    — - Ndhukung 32 akses sinyal tandha weker, ndhukung sirkuit cekak lan sinyal 12V-24V.
    â-- Kontrol independen 32 arah, ndhukung weker zona sing cedhak.
    â- Wilayah aktifitas bisa diwatesi menyang zona kacilakan lan bisa uga dilanjutake menyang sawetara zona sing wis ana, sing wis diprogram dening host jaringan.
    - Sampeyan bisa ngatur weker kanggo muter swara liwat piranti lunak manajemen.
    - Sistem sing padha bisa duwe pirang-pirang piranti sing disambung karo jaringan; wilayah kontrol bisa lengkap.
    â— 10 / 100M adaptif, dhukungan DHCP / IP statis, dhukungan LAN lan WAN.
    â— Indikator sinyal 32 arah ing panel nuduhake status sing digunakake.
    â- Ukuran, papan, lan bobote bobot; Panel alloy aluminium anodized, apik banget lan awet.

 1 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.