Speaker Sungu

Speaker Horn nggunakake sungu akustik kanggo nambah efisiensi unit driver. Kauntungan utama swara sungu tanduk yaiku luwih efisien; biasane bisa ngasilake daya swara 10 kali (10 dB) luwih saka speaker spek saka output amplifier sing diwenehake. Pramila kriya tanduk umume digunakake ingsistem alamat umum, megaphones, lan sistem swara kanggo papan gedhe kaya bioskop, auditori, lan stadion olahraga.

Penutur sungu DSPPA nutupi output daya gedhe saka 2W nganti 1000W. Digawe saka bahan lan macem-macem. Umume pamicara sungu DSPPA dirancang anti banyu kanggo nggunakake ruangan.

View as  
 
  • 30W Anti Speaker Ledakan
    Model: DSP204H

    "Produk nduweni kinerja flameproof sing unggul lan kekuatan mekanik sing cukup.
    â € sensitivitas dhuwur lan efisiensi listrik / swara ..
    — Rintangan geni sing gedhe, ora ngasilake gas sing mbebayani utawa polusi lingkungan.
    â- Gampang panggunaan lan perawatan.

  • Speaker Speaker Kasetyan Tinggi 50W
    Model: DSP168HD

    âPicara rong arah, muni lan kepenak lan kepenak;
    "anti banyu Ita, digawe saka jaring permukaan aluminium-high quality, ora karat lan awet;
    â— Bahan plastik maju;
    â— Dilengkapi nganggo kurungan kanggo dipasang.

  • Speaker Tinggi Kasetyan Dhuwur kanggo Gréja
    Model: DSP161HD DSP162HD DSP163HD

    "Struktur unit driver kaping pindho, sensitivitas dhuwur, frekuensi jembar lan timbre apik banget;
    "Produk wis entuk sertifikat tahan banyu lan sertifikat liyane lan cocog kanggo nggunakake ruangan;
    "- Dilengkapi nganggo kurung kanggo dipasang.

  • 30W Speaker Speaker Luar
    Model: DSP304HI

    "Struktur unit driver kaping pindho, sensitivitas dhuwur, frekuensi jembar lan timbre apik banget;
    "Produk wis entuk sertifikat tahan banyu lan sertifikat liyane lan cocog kanggo nggunakake ruangan;
    "- Dilengkapi nganggo kurung kanggo dipasang.

  • Speaker Speaker Horn Weather 15S Commerical
    Model: DSP154H

    "Produk wis entuk sertifikat tahan banyu lan sertifikat liyane lan cocog kanggo nggunakake ruangan;
    â - Dilengkapi nganggo kurung kanggo dipasang;
    â € Unit speaker duwe fitur sensitivitas dhuwur lan sawetara dinamis sing dhuwur lan macem-macem kekuwatan bisa dipilih.

 1 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.