Amplifier Campuran Ekonomi

Ing ngisor iki yaiku babagan Amplifier Campuran Ekonomi, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerteni luwih saka Amplifier Campuran Ekonomi.

Guangzhou DSPPA Audio Co, Ltd minangka produsen audio profesional wiwit taun 1988. Kanthi luwih saka 30 taun ngrancang lan ngrancang produk audio, DSPPA wis seneng banget ing reputasi ing China lan China.
View as  
 
  • 6 Zoo Pencampuran Zon Kanthi MP3 / FM / USB / SD
    Model: MP225U MP235U MP245U MP265U

    â- Kanthi fungsi MP3 lan FM, amplifier mix-zona 6 zona
    â— Ndhukung sumber MP3audio eksternal saka U disk lan kertu SD
    "Rencana sirkuit jinis anyar, adaptasi sudhut kothak listrik, konsumsi daya statis sing murah, gangguan kejut Mesin sing rendah, swara kurang output, distorsi output rendah, efisiensi daya dhuwur, volume cilik, bobot entheng
    â-- Sistem pendinginan cerdas, swarane kurang lan awet
    â— output zona enem, output 100V
    â- Kanthi fungsi bisu, gampang dilebokake siaran prioritas
    "Kawalan volume independen kanggo saben zona, kontrol bass lan treble
    â— 5 tampilan level LED, kemampuan nglindhungi dhewe

  • 6 Zoo Pencampuran Zon Kanthi USB / SD / FM
    Model: MP260U MP212U

    â— Gabungan seri amplifier daya karo fungsi MP3, radio lan nggabungake output enem zona lan preamplifier lan amplifier power post.
    â- Plugged karo cakram U, kertu SD lan peralatan memori liya supaya bisa nyedhiyani sumber swara MP3.
    â-- Masukan mikropon, telung input Line, lan siji output baris kanggo tautan.
    â- Ganti output dadi 6 zona.
    â— Fungsi muting.
    â— Kontrol volume individu. Kontrol nada bass lan treble.
    â— Mèri level LED limang unsur kasedhiya kanggo ngawasi visual cepet lan gampang level swara.

  • 6 Zon Panganggo Campur Kanthi Input Audio
    Model: MP260 MP212

    â-- Masukan mikropon, telung input Line, lan siji output baris kanggo tautan.
    â- Ganti output dadi 6 zona.
    â— Fungsi muting.
    â— Kontrol volume independen input input MIC lan input Line.
    â- Kontrol nada bass lan treble.
    â— Mèri level LED limang unsur kasedhiya kanggo ngawasi visual cepet lan gampang level swara.
    "Proteksi lan weker yen output jarak cendhak output.

  • Mikropon Integrasi kanthi Dibangun ing Amplifier
    Model: MP135M MA135M PA135M

    â-- 4-16 Î © output kurang impedansi, dibandhingake transmisi voltase konstan 100V konvensional, luwih aman digunakake lan luwih gampang diinstal kanthi kerugian sing murah;
    â— l Mic karo prioritas; volume musik latar mburi mudhun kanthi otomatis nalika menehi pidato, lan dibalekake kanthi otomatis nalika wicara wis rampung;
    â— pamuter MP3 Dibangun ndhukung format MP3, WMA, WAV, APE, FLAC lan format liyane;
    â— Perekam sing dibangun ing saiki bisa ngrekam nganti 160 jam kanthi disimpen ing 8G USB;
    - Sambungan Bluetooth;
    â— 1 saluran MIC input lan 1 saluran AUX input;
    â— Kontrol volume individu MIC lan AUX;
    â-- Kontrol Bass lan treb; Fungsi gema MIC.

  • 35W Amplifier Campuran Mini-Fungsi Multi-Fungsi karo USB.SD
    Model: MP135 MP160 MP1120

    â— Kanthi output 4Î lan 100V
    â— Kanthi fungsi prioritas MIC, volume musik nalika ngomong lan pulih nalika mandheg ngomong
    â— Ndhukung kontrol inframerah remot
    â-- MP3 Terbangun, ndhukung macem-macem format dekoding: MP3, WMA, WAV, APE, FLAC
    - Fungsi rekaman lan Bluetooth: siji input MIC lan siji input Line
    â- Rekam file sing disimpen ing U disk, 8G USB flash drive bisa nyimpen rekaman 160 jam
    â— Kontrol volume independen MIC lan Line, kanthi kontrol treble lan bass lan dewa MIC

  • 35W Amplifier Campur Mini karo Speaker
    Model: MP135S

    â— Set alamat umum iki cocog kanggo toko, ruangan, ruangan lan papan liya kanggo digunakake. Set kasebut ngemot amplifier lan loro pamicara penyiar.
    "Set iki nggunakake transmisi voltase 10V kanthi inovatif kanthi inovatif. Dibandhingake karo transmisi 100V tradisional, voltase transmisi luwih murah tinimbang standar listrik 24V saengga luwih aman, lan ora perlu diinstal dening profesional.
    "Ing pesawat iki, loro amplifier lan speaker ora duwe trafo antar-line, mula ora ana masalah kayata kerugian, distorsi, lan stabilitas sing disebabake dening trafo antar-kabel.
    "voltase output saka amplifier ing pesawat iki yaiku 10V, sing ora bisa dipasangake karo pamicara kanthi input non-10V, lan voltase input pamicara ing set iki 10V, sing ora cocog karo amplifier karo non- Output 10V.

{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.