Sistem Nama elektronik Elektronik E-meja

Ing ngisor iki yaiku babagan Sistem E-meja Elektronik Nameplate Elektronik, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti Sistem E-meja Elektronik Nameplate Elektronik.

Guangzhou DSPPA Audio Co, Ltd minangka produsen audio profesional wiwit taun 1988. Kanthi luwih saka 30 taun ngrancang lan ngrancang produk audio, DSPPA wis seneng banget ing reputasi ing China lan China.
View as  
 
  • Konferensi Nomer Elektronik Dual Layar
    Model: D7022II

    â— Kanthi tampilan LCD rong sisi (bisa ditulis tangan ing input layar)
    â— Judhul jeneng tampilan HD, cetha lan padhang.
    â— Ngontrol antarmuka grafis, gampang dilakokno, gampang sinau
    â— Dhukungan kanggo ndeleng server latar mburi
    "Kasus campuran aloi aluminium lan permukaan anodisasi pasir;
    â— Ndhukung tampilan agenda rapat
    â- Terminal sistem nggunakake teknologi komputer layar layar utama modern

 1 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.