Speaker Speaker

Ing ngisor iki yaiku babagan Speaker Direksi, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerteni babagan Speaker Direksi.

Guangzhou DSPPA Audio Co, Ltd minangka produsen audio profesional wiwit taun 1988. Kanthi luwih saka 30 taun ngrancang lan ngrancang produk audio, DSPPA wis seneng banget ing reputasi ing China lan China.
View as  
 
  • Speaker Speaker Direktorat 25W
    Model: LA1525SD

    â— Cocog ing papan liyane. Macem-macem formulir instalasi, tipis, gampang dipasang
    â— Soundcan nyebar ing wilayah sebagian. Zona individu swara swara; ora ngganggu zona liyane. Jarak pengiriman jarak, lan andattenuasi luwih cilik. Pencemaran biso diatasi sacara efektif
    â— Swara nemoni permukaan aflat kanggo ngasilake refleksi sing bisa entuk sumber swara virtual
    â— Bisa nggayuh stereo
    â- distorsi sithik, tanggapan frekuensi luwih akeh, dhukungan kanggo macem-macem aplikasi audio arah

  • Loudspeaker Projektor Tembok Gunung 20W
    Model: DSP207II

    â— Cocog digunakake ing alamat umum lan muter musik latar mburi
    â— Alangan swara sing jelas
    â- Bahan PP bermutu tinggi, pinggiran moistureproof, woofer coaxial kanthi swara alus
    "Desain kompak, apik banget lan tahan lama, bisa dicampur karo acara njero ruangan
    "Bahan ABS sing paling dhuwur, tundhuk karo standar UL 94v-0
    â— Dhukungan tembok tembok, gampang dipasang

  • Proyektor Swara 15W Pendant Tipe
    Model: DSP107

    "digawe saka plastik industri highquality, bobot entheng (2 kg), kekiatan jangka panjang, ora bakal wujud lan sirup;
    â- l Gaya hang lan gantung bisa diatur;
    â— Maks. Tingkat Tekan Swara 102 ± 2dB, Freq sing efektif. Range 110Hz-18kHz;
    â— 70 / 100V, 8-30W, kanthi pirang-pirang terminal;
    â-Kualitas lengkap kanthi kualitas, umur dawa, kepekaan sing dhuwur (91 ± 2dB), cetha lan sonorousness.

 1 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.