Sistem Konferensi Digital

Kanggo nyukupi kabutuhan klien kanggo sistem konperensi, DSPPA wis nggawe sistem konperensi digital ing ngisor iki.

Siri MP9866, Sistem Konferensi Ekonomi
Sistem iki kasusun saka 3 model: Host Konferensi MP9866, Mikropon Ketua CM60, Mikropon CM61 Delegasi.
D6801 Series, Sistem Mikropon Nirkabel

Sistem iki kasusun saka 3 model: Hostal Konferensi Nirkabel D6801, Mikropon Ketua Tanpa kabel D6802, Mikropon D6803.

D6201 Series, Sistem Konferensi cerdas
Sistem iki kasusun saka 3 model utama lan sambungan peripheral liyane: D6201 Host Host, D6221 Ketua Mikropon, D6222 Delegate Mikropon.
D9001 Series, Sistem Konferensi kertas
Sistem iki biasane kalebu konferensi server konferensi lan komputer / pad.
View as  
 
  • 12 "Speaker Speaker Professional
    Model: DSP-112A

    â-- 2 cara karo DSP
    "-- Loudspeaker lengkap 12 inci
    â— 250W (RMS), 90ºx60º (H × V)

  • Mlebu Digital Kertu IC
    Model: D7241

    â— Ketemu standar nasional IEC 60914.
    â- Kanthi fungsi serep panas.
    â-- Set sistem konferensi bisa dipasang nganti 4096 unit konferensi.
    "Sistem konferensi sing disebar nggunakake protokol Dante, lan menehi solusi supaya ora komprèsi, ora ana kerugian, ora ana latensi, frekuensi sampling audio 48kHz lan gampang dipasang.
    â- Tafsiran serentak: Bisa mangsuli interpretasi sing padha, lan nampa saluran basa 15 + 1, sing bisa ditambahi dadi 63 + 1.
    â— Kanthi watesan pamicara aktif (1/2/3/4/5/6) fungsi setelan.
    —ÊÊÊ TFT Layar warna / Tutul sing bener:
    "Kanthi desain antarmuka grafis, kabeh barang-barang fungsional, setelan informasi lan informasi dhasar unit ing kahanan kerja jelas kanthi ringkes, ayu lan modis;
    â mode kontrol layar tutul; nggawe interaksi manungsa-komputer banget panggunaan.

  • Amplifier Stereo Profesional
    Model: MX3000II MX3500II MX4000II

    "-- Penguat daya stereo loro saluran
    "Rancang anyar, sasis standar, cocok kanggo instalasi kabinèt standar
    â— Saperangan pilihan sewenang-wenang penguat daya kanggo nyukupi kabutuhan beda
    â— Kanthi jembatan stereo, podo, lan BTL telung pilihan mode pilihan kanggo pilihan pilihan mode mode kerja
    â— Kontrol volume saben saluran kanggo saben saluran
    â- Potensi beban kerja minimalisasi 4Î ©, BTL nyuda beban paling sethithik 8Î ©, impedansi beban kerja sing kurang saka 2Î
    â— Kanthi antarmuka input sinyal XLR (pangkalan wanita) lan antarmuka output sinyal XLR (basa lanang), fleksibel lan trep kanggo digunakake
    â— output amplifier kanthi kolom kabel khusus lan soket speaker SPEAKON profesional (mung kanggo mode stereo)
    â-- Kanthi protènter cendhak, pangayoman DC, mateni lan macem-macem fungsi perlindungan lan weker

  • Amplifier Power Stereo Profesional
    Model: MX1000II MX1500II MX2000II MX2500II

    â— Penguat daya saluran saluran loro profesional
    "Rancang anyar, sasis standar, cocok kanggo instalasi kabinèt standar
    â— Saperangan pilihan sewenang-wenang penguat daya kanggo nyukupi kabutuhan beda
    â— saluran dual, mono lan BTL jembaré telung pilihan output kanggo milih pilihan mode output output
    â— Kontrol volume individu kanggo saben saluran
    â- 4Î © impedansi beban paling sithik kanggo stereo, 8Î © beban impedansi minimal saka BTL digunakake
    â- Kanthi XLR lan 6.35mm rong jinis antarmuka input sinyal, fleksibel lan gampang digunakake
    â-- Kanthi protènter cendhak, pangayoman DC, mateni lan macem-macem fungsi perlindungan lan weker
    â— Saben saluran dilengkapi indikasi status LED, desain swara kurang
    "Cocog kanggo macem-macem acara, transmisi basa lan penegake swara.

  • Hosting Sistem Konferensi Digital
    Model: MP9866

    "Ana telung klompok 8 soket P-DIN digunakake kanggo macem-macem sistem sistem. Saben saluran bisa ngontrol 35 set mikropon.
    â- Panel diwenehake karo tampilan digital lan macem-macem indikator mode operasi. Negara operasi jelas ora cetha.
    - Ana telung tombol persiyapan fungsi: Mode, Setel lan Ketik.
    â— Ndhukung macem-macem mode konferensi: mode pidato gratis, mode alternation lan mode watesan wicara. A. mode pidato gratis: Kabeh unit sing saiki bisa ngaktifake tombol kanggo pidato, lan kunci bakal dipateni sawise pidato. B. Mode Pertama-Ing-Pisanan: Sampeyan bisa nyiyapake unit saiki 1-19 duwe fungsi ujaran sing bisa ganti sulih. C. mode watesan: Bisa nyiyapake unit presentasi 1-19 duwe fungsi pidato kondisional. a) mode ketua pilihan: Sampeyan bisa milih Ketua Mung lan mode Umum. b) Musik prioritas opsional: Sampeyan bisa milih Ya utawa Ora.

  • Konferensi Nomer Elektronik Dual Layar
    Model: D7022II

    â— Kanthi tampilan LCD rong sisi (bisa ditulis tangan ing input layar)
    â— Judhul jeneng tampilan HD, cetha lan padhang.
    â— Ngontrol antarmuka grafis, gampang dilakokno, gampang sinau
    â— Dhukungan kanggo ndeleng server latar mburi
    "Kasus campuran aloi aluminium lan permukaan anodisasi pasir;
    â— Ndhukung tampilan agenda rapat
    â- Terminal sistem nggunakake teknologi komputer layar layar utama modern

 12345...6 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.