Speaker Column Digital

Ing ngisor iki babagan Speaker Column Digital, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerteni Speaker Speaker Kolom Digital.

Guangzhou DSPPA Audio Co, Ltd minangka produsen audio profesional wiwit taun 1988. Kanthi luwih saka 30 taun ngrancang lan ngrancang produk audio, DSPPA wis seneng banget ing reputasi ing China lan China.
View as  
 
  • Speaker 100W / 150W Digital Voice Beam Colume Speaker
    Model: DSP1501 DSP1502

    "-- simulasi kolom swara kanthi bentuk sing beda-beda, kayata. condong, cekung, cembung lan liya-liyane rumulen wujud.
    â— l Kolom swara aktif karo prosesor sinyal digital sing digawe gedhe lan amplifier daya digital, dadi ora perlu amplifier daya eksternal.
    âKompatibel karo input sinyal line (300mV), output sinyal line (200mV) lan input sinyal daya siaran kanthi voltase tetep (70V utawa 100V).
    â— Jilid, nada lan paramèter kolom swara iku bisa diatur.
    â- Layar layar LED ing sisih ngisor tengen kolom swara bisa nampilake parameter lan pesen sing beda.
    â— Operate saka pengontrol remen inframerah.
    size Ukuran kompak, gampang instalasi lan sensitivitas elektroakoustik dhuwur.

 1 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.