Amplifier Kelas Digital D

Baris produksi DSPPA Digital Amplifier Digital kalebu 4 seri: siji Channel Digital Amplifier, Two Channel Digital Amplifier,Papat Amplifier Digital Channellan Eight Channel Digital Amplifier. Dibandhingake karo amplifier analog, amplifier digital luwih efisiensi daya, amplifier digital luwih saka 85% vs amplifier analog 50%. Kajaba iku, amplifier digital luwih efektif lan desain luwih kompak, luwih murah lan luwih ukurane.
View as  
 
  • 8 Saluran Daya Kelas-D Saluran
    Model: DA8060 DA8125 DA8250

    — Rancang layar tutul, grapyak pangguna.
    â— 9 saluran: 8 amplifier utama, 1 amplifier siap.
    â- Fungsi pengalih aktif / siyaga: 8 saluran utama bisa nggunakake amplifier utama masing-masing, lan uga bisa kanthi otomatis / kanthi manual / nggunakake daya tarik siaga kanthi otomatis.
    â € Saben saluran amplifier nduwe antarmuka input lan output sing mandhiri, lan siji input cocog karo siji output.
    â— Saben penguat bisa nyetel volume kanthi mandhiri, penyesuaian volume bisa ditindakake dening mesin lan mbatalake.
    design Rencana ganti daya dhuwur, kanthi proteksi voltase luwih saka arus, suhu dhuwur, lan sirkuit cekak.
    â— Parameter status, volume, suhu lan operasi liyane saka amplifier daya iki bisa ditampilake ing layar LCD utawa host sing adoh.
    â— 0 ~ 100V output voltase pancet.
    â— Saben modul ndhukung swap panas.

  • 4 Saluran Daya Gampang Digital Amplifier Kelas-D
    Model: DA4060 DA4125 DA4250

    â— Saluran saluran: 4 saluran utawa 2 saluran;
    "-- LED 5 unit kanggo status;
    â— PFC aktif aktif (koreksi faktor daya);
    â— Cekap pangiriman cekap;
    â— Daya énggal KELIMA D;
    â— Dhukungan sumber daya DC 24V;
    "-- Nyetel kacepetan penggemar kanthi suhu;
    â— Dilengkapi sirkuit watesan voltase;
    â- Desain sirkuit sing dilindhungi;
    - Dhukungan saklar wektu nyata 70 / 100V output;
    â € sensitivitas masukan: 775mVRMS;
    â— l Intake garis output lan output output nganggo HT-3.81 phoenix;
    â— 100VRMS input baris awal;
    â- In line baris imbang;
    â- Input baris imbang;
    â- 7.62-4P soket output pager kanthi tutup diadopsi kanggo output tenaga.

  • 2 Saluran Digital Kelas D-Amplifier
    Model: DA2125 DA2250 DA2500

    â— saluran kaping: 4 saluran utawa 2 saluran;
    â-- Lampu LED 5-unit kanggo tampilan status;
    â— PFC aktif aktif (koreksi faktor daya);
    â— Cekap pangiriman cekap;
    â— Daya énggal KELIMA D;
    â— Dhukungan sumber daya DC 24V;
    "-- Nyetel kacepetan penggemar kanthi suhu;
    â— Dilengkapi sirkuit watesan voltase;
    â- Desain sirkuit sing dilindhungi;
    - Dhukungan saklar wektu nyata 70 / 100V output;
    â € sensitivitas masukan: 775mVRMS;
    "-- Intine baris output lan antarmuka output nganggo HT-3.96 phoenix;
    â— 100VRMS input baris awal;
    â- In line baris imbang;
    â— l Input garis imbang;
    â— HB-9500 7.62 soket output pager kanthi tutup digunakake kanggo output tenaga.

  • 1 Penguat Daya Kelas-D Channel
    Model: DA3350 DA3450 DA3650 DA3750

    â— Bekalan listrik sing cekap.
    â— Penguat KELAS D cekap
    "100V, output voltase konstanta 70V (pungkasan output umum), ndhukung 100V / 70V output nyata-wektu ngalih.
    — Kanthi pangayoman output DC sing sampurna lan dipercaya, pangayoman sirkuit cekak lan proteksi sing akeh banget, sing ningkatake kinerja keamanan mesin kasebut.
    â-- Indikator LED unit 5 kanggo tampilan status.
    â- 6.35mm soket lan soket XLR bisa gampang ngerti sambungan sambungan.
    â-- Metu sirkuit cendhak output lan bisa pulih kanthi otomatis.
    "-- Serangan amplifier daya dhuwur kasedhiya.

  • Penggantungan Dipasang Mini Digital Amplifier
    Model: MP35H MP60H MP120H

    â- saluran AUX input kanthi kontrol individu; Input MIC 1-saluran; 1-saluran input TEL;
    â- saluran KKM 1 saluran kanthi impedansi lan tingkat luwes; Output 12V DC, bisa nyambung karo peralatan pihak katelu.
    â— Kanthi fungsi mutusake MIC lan TEL (bisa diowahi), lan kontak peralatan saka pihak katelu saka input muting.
    â— 25V / 70V output tekanan pancet lan 8Î © output daya tahan;
    â— AC ~ 120V / 60Hz
    - Ing kontrol volume master; mikropon, kontrol volume telpon; treble, kontrol nada bass.

 1 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.