Sistem weker Voice evakuasi Dante Sistem PA

Ing ngisor iki babagan Sistem alarm alarm Dante Evacuation Voice, muga-muga sampeyan bisa mbantu luwih ngerti Sistem alarm PA Dante Evakuasi.

Guangzhou DSPPA Audio Co, Ltd minangka produsen audio profesional wiwit taun 1988. Kanthi luwih saka 30 taun ngrancang lan ngrancang produk audio, DSPPA wis seneng banget ing reputasi ing China lan China.
View as  
 
  • Mikrofon Mikropon Sistem Dante Voice
    Model: PAVA2200

    â— Tombol sing bisa diprogram
    - kontrol AC
    â-- Ngontrol wektu nyata MIC
    "-- prioritas paging sing bisa dikonfigurasi
    â— Pasokan AC220V / PoE
    â— Teknologi transmisi jaringan Dante
    â— Luwih keluwih-luwih
    â- Kontrol ijin operasi
    â— IP30 Standar

  • Zona Mikropon Extension Paging Remote 16 zona
    Model: PAVA8008E

    â— 16 zona paging kanggo siji, paging area, paging grup, lan paging area kebak;
    â- Setelan alamat kode telpon, sing bisa nyambung 32 32 MIC remot;
    â— Keyboard ekstensi lengkap nganti 9 keyboard;
    â— MIC nduwe 1 AUX input, sing bisa digunakake minangka input sinyal kanggo paging;
    â— Nganti 32 MIC paging remot bisa nyambung; kanthi antarmuka RJ45 lan protokol Dante, dhukungan kanggo sambungan gelung;
    â— Ndhukung fungsi klompok khusus.

  • Stasiun Pengembangan Sistem Dante Swara Dante
    Model: PAVA8008

    â— 16 zona paging kanggo siji, paging area, paging grup, lan paging area kebak;
    â- Setelan alamat kode telpon, sing bisa nyambung 32 32 MIC remot;
    â— Keyboard ekstensi lengkap nganti 9 keyboard;
    â— MIC nduwe 1 AUX input, sing bisa digunakake minangka input sinyal kanggo paging;
    â— Nganti 32 MIC paging remot bisa nyambung; kanthi antarmuka RJ45 lan protokol Dante, dhukungan kanggo sambungan gelung;
    â— Ndhukung fungsi klompok khusus.

  • Amplifier Alarm Extension Integrasi
    Model: PAVA8500E

    "Alarm siji-tombol lan loro swara weker sing bisa diowahi; karo EMC MIC kanggo pitunjuk ing situs ing kahanan darurat;
    â- Pesen swara EVAC sing dibangun lan manajemen Chimes, ngawasi wektu nyata;
    "-- Penguat daya digital 500W, lan bisa nyambung menyang amplifier siyaga kanthi serep, serep kanthi otomatis;
    â € 8 zona karo output sirkuit A & B, switch mandhiri lan kontrol volume kanthi volume master lan penyesuaian treble lan bass kanggo saben zona; saben zona bisa ngasilake 500W, total tenaga 8 zona ‰ ¤ 500W;
    â— 6 input eksternal, kalebu 2 input diferensial, 4 masukan ora selaras kanggo puter maneh musik latar mburi; Output 1-saluran kanggo nyambungake cathetan extender utawa serep;
    - Ndhukung puter maneh audio internal (mp3, wav);
    - Ndhukung zona lengkap kanggo peralatan lengkap, ndhukung nganti 160 zona;

  • Amplifier Alarm Swarga Terpadu Integrasi Dante 500W
    Model: PAVA8500

    "Alarm siji-tombol lan loro swara weker sing bisa diowahi; karo EMC MIC kanggo pitunjuk ing situs ing kahanan darurat;
    â- Pesen swara EVAC sing dibangun lan manajemen Chimes, ngawasi wektu nyata;
    "-- Penguat daya digital 500W, lan bisa nyambung menyang amplifier siyaga kanthi serep, serep kanthi otomatis;
    â € 8 zona karo output sirkuit A & B, switch mandhiri lan kontrol volume kanthi volume master lan penyesuaian treble lan bass kanggo saben zona; saben zona bisa ngasilake 500W, total tenaga 8 zona ‰ ¤ 500W;
    â— 6 input eksternal, kalebu 2 input diferensial, 4 masukan ora selaras kanggo puter maneh musik latar mburi; Output 1-saluran kanggo nyambungake cathetan extender utawa serep;
    - Ndhukung puter maneh audio internal (mp3, wav);
    - Ndhukung zona lengkap kanggo peralatan lengkap, ndhukung nganti 160 zona;

 1 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.