Sistem Konferensi Dante

Sistem Konferensi Dantecocog banget lan cocog kanggo produk sing ndhukung protokol Dante. Inang konferensi nggabungake fungsi serep panas, interpretasi bebarengan, diskusi konperensi, log in personel, pamilih, jeneng elektronik, layanan konferensi, pelacakan kamera lan fungsi liyane. Iki nyukupi syarat fungsionalitas digitalisasi, modularizasi, integrasi, penak lan intelijen babagan sistem konferensi digital modern.
View as  
 
  • Mlebu Digital Kertu IC
    Model: D7241

    â— Ketemu standar nasional IEC 60914.
    â- Kanthi fungsi serep panas.
    â-- Set sistem konferensi bisa dipasang nganti 4096 unit konferensi.
    "Sistem konferensi sing disebar nggunakake protokol Dante, lan menehi solusi supaya ora komprèsi, ora ana kerugian, ora ana latensi, frekuensi sampling audio 48kHz lan gampang dipasang.
    â- Tafsiran serentak: Bisa mangsuli interpretasi sing padha, lan nampa saluran basa 15 + 1, sing bisa ditambahi dadi 63 + 1.
    â— Kanthi watesan pamicara aktif (1/2/3/4/5/6) fungsi setelan.
    —ÊÊÊ TFT Layar warna / Tutul sing bener:
    "Kanthi desain antarmuka grafis, kabeh barang-barang fungsional, setelan informasi lan informasi dhasar unit ing kahanan kerja jelas kanthi ringkes, ayu lan modis;
    â mode kontrol layar tutul; nggawe interaksi manungsa-komputer banget panggunaan.

  • 2 Konferensi Port POE Ngalih
    Model: D7243

    â— Ketemu standar nasional IEC 60914.
    â- Kanthi fungsi serep panas.
    â-- Set sistem konferensi bisa dipasang nganti 4096 unit konferensi.
    "Sistem konferensi sing disebar nggunakake protokol Dante, lan menehi solusi supaya ora komprèsi, ora ana kerugian, ora ana latensi, frekuensi sampling audio 48kHz lan gampang dipasang.
    â- Tafsiran serentak: Bisa mangsuli interpretasi sing padha, lan nampa saluran basa 15 + 1, sing bisa ditambahi dadi 63 + 1.
    â— Kanthi watesan pamicara aktif (1/2/3/4/5/6) fungsi setelan.
    —ÊÊÊ TFT Layar warna / Tutul sing bener:
    "Kanthi desain antarmuka grafis, kabeh barang-barang fungsional, setelan informasi lan informasi dhasar unit ing kahanan kerja jelas kanthi ringkes, ayu lan modis;
    â mode kontrol layar tutul; nggawe interaksi manungsa-komputer banget panggunaan.

  • 8 Konferensi Port POE Ngalih
    Model: D7242

    â— Ketemu standar nasional IEC 60914.
    â- Kanthi fungsi serep panas.
    â-- Set sistem konferensi bisa dipasang nganti 4096 unit konferensi.
    "Sistem konferensi sing disebar nggunakake protokol Dante, lan menehi solusi supaya ora komprèsi, ora ana kerugian, ora ana latensi, frekuensi sampling audio 48kHz lan gampang dipasang.
    â- Tafsiran serentak: Bisa mangsuli interpretasi sing padha, lan nampa saluran basa 15 + 1, sing bisa ditambahi dadi 63 + 1.
    â— Kanthi watesan pamicara aktif (1/2/3/4/5/6) fungsi setelan.
    —ÊÊÊ TFT Layar warna / Tutul sing bener:
    "Kanthi desain antarmuka grafis, kabeh barang-barang fungsional, setelan informasi lan informasi dhasar unit ing kahanan kerja jelas kanthi ringkes, ayu lan modis;
    â mode kontrol layar tutul; nggawe interaksi manungsa-komputer banget panggunaan.

  • Dante Delegate Mikropon kanthi Fungsi Pemilih
    Model: D7236F

    â— Ketemu standar nasional IEC 60914.
    â- Kanthi fungsi serep panas.
    â-- Set sistem konferensi bisa dipasang nganti 4096 unit konferensi.
    "Sistem konferensi sing disebar nggunakake protokol Dante, lan menehi solusi supaya ora komprèsi, ora ana kerugian, ora ana latensi, frekuensi sampling audio 48kHz lan gampang dipasang.
    â- Tafsiran serentak: Bisa mangsuli interpretasi sing padha, lan nampa saluran basa 15 + 1, sing bisa ditambahi dadi 63 + 1.
    â— Kanthi watesan pamicara aktif (1/2/3/4/5/6) fungsi setelan.
    —ÊÊÊ TFT Layar warna / Tutul sing bener:
    "Kanthi desain antarmuka grafis, kabeh barang-barang fungsional, setelan informasi lan informasi dhasar unit ing kahanan kerja jelas kanthi ringkes, ayu lan modis;
    â mode kontrol layar tutul; nggawe interaksi manungsa-komputer banget panggunaan.

  • Mikrofon Ketua Dante kanthi Fungsi Pemilih
    Model: D7235F

    â— Ketemu standar nasional IEC 60914.
    â- Kanthi fungsi serep panas.
    â-- Set sistem konferensi bisa dipasang nganti 4096 unit konferensi.
    "Sistem konferensi sing disebar nggunakake protokol Dante, lan menehi solusi supaya ora komprèsi, ora ana kerugian, ora ana latensi, frekuensi sampling audio 48kHz lan gampang dipasang.
    â- Tafsiran serentak: Bisa mangsuli interpretasi sing padha, lan nampa saluran basa 15 + 1, sing bisa ditambahi dadi 63 + 1.
    â— Kanthi watesan pamicara aktif (1/2/3/4/5/6) fungsi setelan.
    —ÊÊÊ TFT Layar warna / Tutul sing bener:
    "Kanthi desain antarmuka grafis, kabeh barang-barang fungsional, setelan informasi lan informasi dhasar unit ing kahanan kerja jelas kanthi ringkes, ayu lan modis;
    â mode kontrol layar tutul; nggawe interaksi manungsa-komputer banget panggunaan.

  • Mikropon Delegasi Konferensi Digital
    Model: D7224

    â— Ketemu standar nasional IEC 60914.
    â- Kanthi fungsi serep panas.
    â-- Set sistem konferensi bisa dipasang nganti 4096 unit konferensi.
    "Sistem konferensi sing disebar nggunakake protokol Dante, lan menehi solusi supaya ora komprèsi, ora ana kerugian, ora ana latensi, frekuensi sampling audio 48kHz lan gampang dipasang.
    â- Tafsiran serentak: Bisa mangsuli interpretasi sing padha, lan nampa saluran basa 15 + 1, sing bisa ditambahi dadi 63 + 1.
    â— Kanthi watesan pamicara aktif (1/2/3/4/5/6) fungsi setelan.
    —ÊÊÊ TFT Layar warna / Tutul sing bener:
    "Kanthi desain antarmuka grafis, kabeh barang-barang fungsional, setelan informasi lan informasi dhasar unit ing kahanan kerja jelas kanthi ringkes, ayu lan modis;
    â mode kontrol layar tutul; nggawe interaksi manungsa-komputer banget panggunaan.

{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.