Konferensi Konferensi

Ing ngisor iki yaikuKonferensi Konferensiterkait, aku ngarep-arep mbantu sampeyan luwih ngertiKonferensi Konferensi.

Guangzhou DSPPA Audio Co, Ltd minangka produsen audio profesional wiwit taun 1988. Kanthi luwih saka 30 taun ngrancang lan ngrancang produk audio, DSPPA wis seneng banget ing reputasi ing China lan China.

View as  
 
  • Amplifier Stereo Profesional
    Model: MX3000II MX3500II MX4000II

    "-- Penguat daya stereo loro saluran
    "Rancang anyar, sasis standar, cocok kanggo instalasi kabinèt standar
    â— Saperangan pilihan sewenang-wenang penguat daya kanggo nyukupi kabutuhan beda
    â— Kanthi jembatan stereo, podo, lan BTL telung pilihan mode pilihan kanggo pilihan pilihan mode mode kerja
    â— Kontrol volume saben saluran kanggo saben saluran
    â- Potensi beban kerja minimalisasi 4Î ©, BTL nyuda beban paling sethithik 8Î ©, impedansi beban kerja sing kurang saka 2Î
    â— Kanthi antarmuka input sinyal XLR (pangkalan wanita) lan antarmuka output sinyal XLR (basa lanang), fleksibel lan trep kanggo digunakake
    â— output amplifier kanthi kolom kabel khusus lan soket speaker SPEAKON profesional (mung kanggo mode stereo)
    â-- Kanthi protènter cendhak, pangayoman DC, mateni lan macem-macem fungsi perlindungan lan weker

  • Amplifier Power Stereo Profesional
    Model: MX1000II MX1500II MX2000II MX2500II

    â— Penguat daya saluran saluran loro profesional
    "Rancang anyar, sasis standar, cocok kanggo instalasi kabinèt standar
    â— Saperangan pilihan sewenang-wenang penguat daya kanggo nyukupi kabutuhan beda
    â— saluran dual, mono lan BTL jembaré telung pilihan output kanggo milih pilihan mode output output
    â— Kontrol volume individu kanggo saben saluran
    â- 4Î © impedansi beban paling sithik kanggo stereo, 8Î © beban impedansi minimal saka BTL digunakake
    â- Kanthi XLR lan 6.35mm rong jinis antarmuka input sinyal, fleksibel lan gampang digunakake
    â-- Kanthi protènter cendhak, pangayoman DC, mateni lan macem-macem fungsi perlindungan lan weker
    â— Saben saluran dilengkapi indikasi status LED, desain swara kurang
    "Cocog kanggo macem-macem acara, transmisi basa lan penegake swara.

  • Hosting Sistem Konferensi Digital
    Model: MP9866

    "Ana telung klompok 8 soket P-DIN digunakake kanggo macem-macem sistem sistem. Saben saluran bisa ngontrol 35 set mikropon.
    â- Panel diwenehake karo tampilan digital lan macem-macem indikator mode operasi. Negara operasi jelas ora cetha.
    - Ana telung tombol persiyapan fungsi: Mode, Setel lan Ketik.
    â— Ndhukung macem-macem mode konferensi: mode pidato gratis, mode alternation lan mode watesan wicara. A. mode pidato gratis: Kabeh unit sing saiki bisa ngaktifake tombol kanggo pidato, lan kunci bakal dipateni sawise pidato. B. Mode Pertama-Ing-Pisanan: Sampeyan bisa nyiyapake unit saiki 1-19 duwe fungsi ujaran sing bisa ganti sulih. C. mode watesan: Bisa nyiyapake unit presentasi 1-19 duwe fungsi pidato kondisional. a) mode ketua pilihan: Sampeyan bisa milih Ketua Mung lan mode Umum. b) Musik prioritas opsional: Sampeyan bisa milih Ya utawa Ora.

 1 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.