Speaker Komersial

DSPPA duwe garis produksi pamicara kalebu kabeh jinis pamicara kanggo macem-macem aplikasi, yaiku Speaker Ceiling, Speaker KomersialSpeaker Dewan Gunung, Speaker Column, Speaker Column Digital, Speaker Horn, Projector Swara, Speaker Taman, Speaker Array, Speaker Ghaib, Speaker Militer, Speaker Aktif. Speaker Ceiling Speaker Impedance Low luwih akeh babagan efek swara musik, dene Speaker Impenans Ceiling High Impedance Ceiling (70V / 100V) luwih jelas babagan kajelasan swara lan luwih cocog kanggo transfer jarak adoh. Iki bisa ditrapake ing kabeh jinis papan sing dibutuhake musik latar mburi utawa paging, kaya bandara, stasiun sepur, taman, mall, sekolah, gréja, mesjid, restoran, lsp.
Speaker Ceiling. DSPPA duwe garis produksi speker langit-langit sing paling lengkap karo Speaker Surface Mount Ceiling, Speaker Ceiling Mount Ceiling, Speaker Ceiling Ceiling Tinggi (4-16Î lan Speaker Ceiling Aktif. Ana spiker langit-langit tanpa kubah geni lan kubah geni, lan sawetara spiker langit-langit sing duwe kubah geni dirancang miturut syarat EN54-24. Dheweke duwe unit driver kanthi ukuran sing beda: 3â €, 4.5â €, 5â €, 6.5â € lan 8â €. Sawetara pamicara langit-langit coaxial uga dilengkapi unit pembalap pitch dhuwur saka 1 €.
Speaker Dewan Gunung. Due to its convenience in installation, Speaker Dewan Gunung is quite popular in indoor voice reinforcement projects for back ground music and paging. DSPPA DSP6061 series wall mount speaker has been the favorite product for its wonderful sound effect and reliability. Its housing uses thickened industrial ABS, while grille uses stainless, durable for long term use. The series has 1 high pitch driver unit of 1”, and low pitch driver units of 4”, 5”, 6.5” and 8“. In 2016, DSPPA has launched an improved wall mount speaker series—DSP8062 Series. Comparing to DSP6061 Series, it has more fashionable outlook, with low pitch driver units of 4” (RMS 20W), 5” (RMS 30W), 6.5” (RMS 40W).
Besides the most common Ceiling Speakers and Speaker Dewan Gunungs, DSPPA has all kinds of speakers to meet clients’ different needs.
View as  
 
  • Speaker Speaker Direktorat 25W
    Model: LA1525SD

    â— Cocog ing papan liyane. Macem-macem formulir instalasi, tipis, gampang dipasang
    â— Soundcan nyebar ing wilayah sebagian. Zona individu swara swara; ora ngganggu zona liyane. Jarak pengiriman jarak, lan andattenuasi luwih cilik. Pencemaran biso diatasi sacara efektif
    â— Swara nemoni permukaan aflat kanggo ngasilake refleksi sing bisa entuk sumber swara virtual
    â— Bisa nggayuh stereo
    â- distorsi sithik, tanggapan frekuensi luwih akeh, dhukungan kanggo macem-macem aplikasi audio arah

  • Loudspeaker Projektor Tembok Gunung 20W
    Model: DSP207II

    â— Cocog digunakake ing alamat umum lan muter musik latar mburi
    â— Alangan swara sing jelas
    â- Bahan PP bermutu tinggi, pinggiran moistureproof, woofer coaxial kanthi swara alus
    "Desain kompak, apik banget lan tahan lama, bisa dicampur karo acara njero ruangan
    "Bahan ABS sing paling dhuwur, tundhuk karo standar UL 94v-0
    â— Dhukungan tembok tembok, gampang dipasang

  • Proyektor Swara 15W Pendant Tipe
    Model: DSP107

    "digawe saka plastik industri highquality, bobot entheng (2 kg), kekiatan jangka panjang, ora bakal wujud lan sirup;
    â- l Gaya hang lan gantung bisa diatur;
    â— Maks. Tingkat Tekan Swara 102 ± 2dB, Freq sing efektif. Range 110Hz-18kHz;
    â— 70 / 100V, 8-30W, kanthi pirang-pirang terminal;
    â-Kualitas lengkap kanthi kualitas, umur dawa, kepekaan sing dhuwur (91 ± 2dB), cetha lan sonorousness.

  • Speaker Speaker Pengajaran Bluetooth Portebel 20W
    Model: DSP5505

    â € œDesain modhèl sing ringan, gampang.
    â € Ã ¢ Â € Â bisa digawa tangan, ditarik pundhak, ing permukaan sing dipasang utawa dipasang.
    â— Nganti 24 jam siyaga saben biaya 2-jam.
    â— â € œPilih operasi pasangan utawa Dobel Ganda (PAS-1 utawa PAS-2)
    "-- Biji baterei sing bisa diisi ulang AC lan lithium.
    "input line 3.5mm nampa pamuter MP3, iPod lan CD external.
    â— Tata swara swara sing kuat lan 3
    â— Operasi tanpa gangguan (nganggo pirang-pirang set)
    â € Iku sistem adhedhasar keamanan sing ngidini pangguna nganggo mikrofon sing isih bisa akses menyang. Iki bakal mbantu nyegah sistem penyalahgunaan sistem.
    â € ¦ Rancangan gangguan saka piranti seluler lan AP.
    â € ¢ Â Â Â Â Â Â Â Â Para pérangan ing njeron ruangan lan ruangan.
    "Baterei bisa dicas ulang sing ndhukung panggunaan 4-5 jam.
    â— Desain prioritas pangguna. (Ora netepake utawa nyetel nyetel)

  • 8W Speaker Speaker Ceiling Aktifik
    Model: DSP2802

    â— Nyegah geni, bukti kelembapan, spiker langit-buktine aktif.
    "-- sirkuit amplifier 4.5W sing dibangun ing, Controller audio eksternal.
    â— Sensitivitas yaiku 92 ± 2dB, maksim SPL 97 ± 2dB, Freq Freeware. Range 300Hz ~ 14kHz.
    â- impedansi input 10KÎ,, voltase AC220V / 50Hz.
    "Bobot 1,5 kg, dipasang kanthi clamping supaya bisa dipasang.
    "-- Wangun injeksi plastik, daya tahan, ora ubah, ora rusak.

  • 40W Speaker Juru
    Model: DSP40I DSP40IL

    â- Input 100V
    â— UL sertifikat, aman & stabil
    â— Wide Freq. Wangsulan: 100Hz -20 kHz
    â— Max SPL: 102 ± 2dB
    âK sensitivitas dhuwur: 87 ± 2dB
    â— Ora katon sing cetha, dipasang ing tembok utawa langit-langit
    "Kualitas swara sing apik banget, kanggo nginstal ing papan sing paling dhuwur

{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.