Sistem PA Komersial

Ing ngisor iki yaiku babagan Sistem PA Komersial, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerti Sistem PA Komersial.

Guangzhou DSPPA Audio Co, Ltd minangka produsen audio profesional wiwit taun 1988. Kanthi luwih saka 30 taun ngrancang lan ngrancang produk audio, DSPPA wis seneng banget ing reputasi ing China lan China.
View as  
 
  • Amplifier Daya Pa Dhuwur PA
    Model: MP1500 MP2000 MP2500 MP3000 MP3500 MP4000

    â— Transformer terisolasi 100V, 70V lan 4 output pamicara Ohms.
    â— 5 Indikator LED kanggo tampilan status.
    â- XLR soket lan 6.35mm jack kanggo link gampang.
    â— Proteksi & tampilan sirkuit output.
    â— Penguat seri tenaga output dhuwur sing kasedhiya.

  • Sequence Controller System PA
    Model: MP9823S

    â— Cepet ngalih daya listrik kanggo 16 saluran
    â— Ngontrol otomatis dening timer otomatis utawa operasi
    â— 4.5KVA kapasitas sing kasedhiya
    â— Panel kontrol sing ramah, gampang digunakake

  • Sistem PA 10 Daya Ngalih Ganti Channel
    Model: MP9820S

    â— 10CH Input weker mlebu
    â— output link Alarm
    "-- output ngalih daya 24CH DC 24V
    â— Panel kontrol sing ramah, gampang digunakake

  • Interaksi Telpon Sistem PA
    Model: MP9818TII

    â— Jawaban telpon kanthi otomatis lan manual lan nggantung fungsi.
    â— Fungsi obrolan telpon kasedhiya.
    â— output sinyal sing paling dawa kanggo aktifitas sistem sawise telpon mlebu.

  • PA Sistem Pemicu Alarm
    Model: MP9815E

    â— 1 menit digital REC / PLAY digital
    â- Kontrol Level level
    â-- Kontrol volume output
    â— Panel kontrol sing ramah, gampang digunakake
    â— Pemicu lan sirine weker utawa output sinyal sing direkam

  • PA System Digital AM / FM Tuner
    Model: MP9808R

    â € Digital tuner kanthi kontrol MPU.
    â— Tuner ing desain modul, sing bisa dipisahake saka unit utama supaya dipanggonake kanggo nampa sinyal kasebut kanthi luwih apik.
    â— Tombol tutul lan tampilan VFD.
    â-- 40 kenangan kanggo saben AM & FM.
    â— Ngirit otomatis karo telusuran stasiun otomatis.
    â— Tingkat meter kanggo output audio.
    "Fungsi memori sawise daya.

{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.