Amplifier Komersial

Baris produksi DSPPA kalebu kabeh jinisAmplifier Komersials: siji amplifier mixer zona, amplifier mix-zona, amplifier mixer analog,amplifier mixer digital, amplifier mixer terintegrasi, amplifier mixer kanthi output speaker 70V / 100V lan output speaker 4-16 ohms. Bisa ditrapake ing kabeh jinis papan sing dibutuhake musik latar mburi utawa paging, kayata restoran, toko, supermarket, hotel, dll.
View as  
 
  • Amplifier Campuran Digital Mini
    Model: MP35 MP60 MP120

    â- Input mikropon 2 saluran, input mikropon darurat darurat 1 saluran, input kabel 2 saluran, output kabel 1 saluran;
    â-- 100V, 70V output tekanan pancet lan 4Î © ~ 16Î © output resistensi terus;
    â— Pasokan tenaga DC24V;
    â- Kekuwatan phantom 48V;
    â— Kanthi kontrol volume total; mikropon, kabel kontrol volume kapisah; treble, kontrol nada bass.

  • Amplifier Digital Digital kanthi DC 24V
    Model: MP9306D MP9312D

    â € Kanthi 3 mode kerja: Bluetooth, USB lan Line.
    â— l Winger Bluetooth muter.
    â— Kanthi indikator level Signal (SIG), Clip Indicator (CLIP), lan Indikator Perlindungan (PRO).
    "100 input line VRS, input EMC.
    â— 2 input MIC, kanthi input phantom lan input prioritas, input 2 garis.
    — Kanthi 1 garis 100V output lan 1 output garis tambahan.
    â— Prioritas: prioritas input 100V> Mic1> liyane
    â- Kanthi jarak cendhak, kakehan lan pangayoman temp dhuwur, penggemar kontrol suhu.
    â - Kontrol volume individu kanggo Mic 1-2, baris 1-2, bass / treble lan kontrol volume master.
    â— Pengontrol jarak jauh. Katrangan Katon
    â— Ngalih menyang mode sumber listrik DC 24V kanthi otomatis yen daya AC gagal (opsional).

  • Amplifier Digital Digital Campuran Amplifier nganggo Bluetooth Lan USB
    Model: MP9306U MP9312U

    â € Kanthi 3 mode kerja: Bluetooth, USB lan Line.
    â— muter Wireless Bluetooth.
    â— Kanthi indikator level Signal (SIG), Clip Indicator (CLIP), lan Indikator Perlindungan (PRO).
    "100 input line VRS, input EMC.
    â— 2 input MIC, kanthi input phantom lan input prioritas, input 2 garis.
    — Kanthi 1 garis 100V output lan 1 output garis tambahan.
    â— Prioritas: prioritas input 100V> Mic1> liyane
    â- Kanthi jarak cendhak, kakehan lan perlindungan temp dhuwur, penggemar kontrol suhu.
    â - Kontrol volume individu kanggo Mic 1-2, baris 1-2, bass / treble lan kontrol volume master.
    - kontrol.

  • Mini Amplifier Campuran Mini Wallmount kanggo Kelas
    Model: MP220PII

    â-- 100V sinyal input, kanthi fungsi prioritas.
    â— 2 input mikropon, lan 2 input mas
    â— Kanthi kontrol volume individu kanggo saben saluran
    "Fungsi, lan bisa ngaktifake amplifier kanthi otomatis nalika darurat
    â— Perlindhungan awak sing sampurna

  • 2x30W Mini Stereo Digital Amplifier nganggo USB
    Model: Mini60

    â— muter Wireless Bluetooth.
    â- Fungsi rekaman swara (mode AUX).
    â— Main media panyimpenan USB / SD.
    â— Saluran saluran / output garis stereo
    â— Sambungan eksternal kanggo sumber listrik 12-24V
    â— Casing aluminium-alloy, volume cilik lan portabel, mantep lan awet.
    â— Soket phoenix sing bisa ditampa sacara internasional digunakake kanggo output kanggo nggampangake pambangunan teknik audio.
    "-- Penguat daya digital stereo dhuwur lan stabil kanthi langkah pangayoman kanggo overheating lan output kakehan lan sirkuit cendhak.

  • Amplifier 2x20W Stereo Mini Bluetooth
    Model: Mini40

    â— Penguat efisien 2x20W sing dhuwur
    â— Penguat kelas stereo Mini-D
    â- 4-16Î © output output
    â- Input audio Bluetooth / AUX
    "Desain kompak lan elegan

{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.