Speaker Column

Column Speaker nggunakake macem-macem kon speker kanggo nggawe kolom garis slim sing nawakake pucuran swara vertikal sing apik kanthi 'mbuwang' dawa, nanging jangkoan diwatesi kanthi horisontal. Kolom asring digunakake kanggo alamat umum ing bandara, stasiun sepur, ceramah bioskop, gréja, lan ibadah liyane.
View as  
 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.