Amplifier Campuran Klasik

Ing ngisor iki yaiku babagan Amplifier Campur Klasik, kita ngarep-arep bisa luwih ngerti Pengenal Campuran Klasik.

Guangzhou DSPPA Audio Co, Ltd minangka produsen audio profesional wiwit taun 1988. Kanthi luwih saka 30 taun ngrancang lan ngrancang produk audio, DSPPA wis seneng banget ing reputasi ing China lan China.
View as  
 
  • Amplifier Integrasi Wireless terpadu
    Model: MP30W MP62W

    "Sistem iki (pack alamat umum umum kanthi fungsi) kanthi transmisi audio nirkabel digital, sing ndadekake kualitase lan stabilitas luwih apik tinimbang transmisi nirkabel analog.
    â-- Host sistem iki minangka integrasi cerdas ing piranti ing ngisor iki: Pemain Bluetooth, pamuter MP3, perekam digital, preamplifier, karaoke reverberator, mikropon desktop konferensi (rod mikropon Gooseneck profesional, nganggo lampu LED), pemancar nirkabel digital lan akeh audio liyane peralatan.
    â-- Host iki nganggo mikropon berkualitas tinggi, sing kepekaan luwih dhuwur tinimbang produk liyane ing pasar.
    â-- Host minangka siji input line, sing bisa nyambung karo ponsel, DVD, TV, mixer lan sumber audio liyane. Lan output nomer siji, sing bisa nyambung karo amplifier eksternal kanggo ngluwihi jumlah penutur.
    â- Sistem dilengkapi speaker spektronik sing dipasang.

  • 4x4 Amplifier Campuran Matrix
    Model: MP906 MP912

    â— 2 saluran input line, sing bisa uga nyetel volume lan nyetel kanthi mandhiri;
    "- 3 saluran input imbang mikropon, sing saben bisa nyetel bathi lan tune sacara mandhiri kanthi sumber tenaga phantom + 48V opsional;
    â— 4 saluran mikropon paging remot (Linking nganti 10 peralatan) lan 1 saluran input sinyal telpon (volume sing bisa diatur); mikropon paging remot disambungake karo peralatan kasebut kanthi plug kristal, lan peralatan kasebut disambungake menyang garis telpon kanthi soket telpon, kayata.Ing peralatan iki minangka mesin budak sing nyambung karo pesawat telpon iki;
    â- Sinyal weker geni (volume laras) lan sumber swara lonceng (volume laras);
    "- Kanthi modul MP3 sing dibangun, main main disk 32G U-disk lan dokumen ing format MP3, WMA, WAV lan ACC ditransfer liwat bluetooth;

  • 6 Zone Amplifier Campuran Integrasi Zona karo Micropeling Paging remot
    Model: MP812 MP825 MP835

    "Papat saluran mikropon lan rong saluran input line, lan panyesuaian treble lan bass sing kapisah;
    â— Kanthi 6 pemilihan partisi, sing bisa milih lan ngontrol partisi kanthi kapisah, penyesuaian volume volume kanthi indeks kanggo partisi, volume luwes kabeh partisi kanthi indikator.
    "Chime dibangun lan generator weker, ngontrol volume kanthi kapisah, kanthi indikator lan ngalih, lan terminal pemicu gelombang litar jarak cendhak;
    "Yen generator weker digawe, musik latar mburi dipateni, lan output saka enem saluran partai bakal diaktifake;
    "Ana kontrol volume independen lan kontrol volume master kanggo input sumber audio;
    â- Kanthi lampu lampu indikator level output (5 lampu LED) ing panel ngarep;

  • 6 Zones Nyampur Amplifier nganggo USB
    Model: MP210UB MP310UB MP610UB MP1010UB

    â— Penguat daya siaran integral sing nggabungake pamuter MP3, tuner FM, pemisahan (6 pemisahan), preamplifier lan amplifier daya.
    â-- MP3 / TUNER tundhuk remot kontrol, lan bisa ngontrol konversi antarane MP3 / TUNER, pilihan program, penyesuaian volume, mode baleni pilihan, lan pilihan mode EQ lan liya-liyane nganggo remot infra merah controlï¼ ›lan pilih USB / SD.
    â— LED tabung digital nampilake volume, status muter, nomer program lan sapiturute.
    â-- Masukan 2MIC inputs,3AUX, lan output 1AUX.
    â— 4-16Î © dirilis output.
    â— output zona 6.
    â— Induksi volume volume individu lan level output kanggo saben output zona.
    "Fungsi bisu kanggo input prioritas.
    â-- Kontrol Treble lan Bass
    "Chime karo output prioritas.

  • 6 Zones Touch Screen Mixer Amplifier with USB and Bluetooth
    Model:MP2708 MP2715 MP2725 MP2735 MP2745 MP2765

    ● Support USB/SD/MP3/AM & FM/Bluetooth/schedule player.
    ● 6 zones output with separated switch control.
    ● 4.3” TFT capacitance touch screen.
    ● Touch and button-pressing control. Can operate with physical buttons when touch screen is broken.
    ● Built-in 4G MP3 program memory.
    ● Built-in radio; it can be manually / automatically searched and can store 40 radio channels.
    ● Built-in Bluetooth receiver module.
    ● 1 AUX ,1 Mic input ,1 AUX output.
    ● Separate volume control for MP3/FM/Bluetooth, AUX, Mic inputs.
    ● With Bass & Treble sound effect adjustment, with Master Volume control for all output.
    ● Weekly programmable schedule set with more than 100 daily programmable schedule points. It can remember where it ends abnormally when it restarts. More than 8 different plans for schedule set.

{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.