Sistem Kontrol Pusat

Ing ngisor iki yaiku babagan Sistem Kontrol Pusat, aku pengin mbantu luwih ngerti babagan Sistem Kontrol Pusat.

Guangzhou DSPPA Audio Co, Ltd minangka produsen audio profesional wiwit taun 1988. Kanthi luwih saka 30 taun ngrancang lan ngrancang produk audio, DSPPA wis seneng banget ing reputasi ing China lan China.
View as  
 
  • 8 Controller daya saluran
    Model: D6421

    "Ana 8 ngalih ing sisih ngarep sing bisa digunakake kanggo ngendhaleni / mateni relay ing kahanan darurat. Contone, nalika piranti kendali pusat bisa dirusak, fungsi iki bisa nglindhungi peralatan liyane.
    "Ana 8 antarmuka IO ing kontroller sing bisa digunakake tanpa piranti kontrol pusat.
    "Kompatibel karo kabeh protokol kontrol pusat sing ana.
    â— ngalih ID sing bisa diuripake kanggo nyetel kode ID jaringan
    "- Terminal kanthi simpang triplet ing saben relay kanthi fungsi mbukak / cedhak.

  • 10 "Pad Kontrol Tanpa kabel Tutul ing layar."
    Model: D6413

    â— 10.1 "layar tutul A-SiTFT-LCD, 2048 * 1536pix(QXGAï¼ ‰
    â— Bisa komunikasi karo host kontrol pusat liwat D6417, jarak kerja nganti 80m
    â— Bisa komunikasi karo host kendali pusat D6401 liwat Wi-Fi
    â- Kanthi antarmuka USB kanggo transportasi data, bisa komunikasi karo host kontrol pusat liwat port USB
    â- Antarmuka sing grapyak, bisa diatur dening pangguna akhir, gampang digunakake
    — - Dhukungan host nggoleki, persiyapan, fungsi mriksa status yen disambung menyang jaringan sing padha

  • Panrima Frekuensi Radio
    Model: D6417

    â— Kanthi port jaringan CRV-NET, port serial.
    â— Dolan ngalih ID sepuluh, dukungan ID dhukungan: 1-99.
    â- Kanthi frekuensi radio 433MHz.
    â— Nglamar coding Manchester, mbenakake keprigelan komunikasi nirkabel.

  • Host Control Central Integrasi
    Model: D6404

    â- Ngasilake prosesor dipasang 32-bit paling anyar kanthi cepet nganti 533MHZ;
    "Nomer chip co-prosesor terpadu sing akeh banget karo LAY OUT supaya sistem mlaku stabil lan lancar;
    â— Memori 8MB dipasang lan 16MB memori Lampu kilat kapasitas ing host;
    â- Platform kontrol sing bisa diprogram nganggo struktur kontrol interaktif;
    â— Kanthi sistem pertukaran matrik sinyal 4X4 komputer lan antarmuka VGA 15HDF;
    â— 4X4 / 5X3 / 6X2 / 7X1 (standar minangka 4X4) sistem pertukaran matrik sinyal komposit video, kanthi antarmuka BNC;
    â— 8X4 sistem switch matrik sinyal audio, 3 pin 3,8 plug plug;
    â-- 3 port serial rong arah bisa diprogram nganggo antarmuka DB9 / M;
    â— Kanthi program pangguna rong cara download port serial lan antarmuka DB 9 / F;
    â— 1 port jaringan NET;
    â— 8 pemancar IR sing bisa diprogram;

  • Sistem Kontrol Pusat Multimedia Jaringan
    Model: D6401

    - Dhukungan kanggo kontrol jaringan remot, kanthi antarmuka jaringan sing dibangun, dhukungan jaringan, ndhukung iPad / iPhone lan terminal tangan tangan Android, komunikasi karo host liwat Wifi;
    â— Ndhaptar platform kontrol sing bisa diprogram nganggo antarmuka sing bisa diprogram Cina lan Inggris lan struktur kontrol interaktif;
    â- Ngasilake prosesor ditempelake 32-bit paling anyar kanthi kecepetan pangolahan nganti 533MHZ;
    "- Nomer akeh chip co-prosesor terpadu lan elegan LAY OUT supaya sisteme stabil banget lan lancar;
    "memori memori 8MB Dibangun lan memori lampu kilat 16MB ing host;
    â- Program pamrograman desain antarmuka iPad / iPhone / Android / Android / kompatibel karo program layar tutul tradisional; ora perlu sinau maneh cara program anyar, gampang banget kanggo nganyarke.

 1 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.