Speaker Ceiling

DSPPA duwe garis produksi siling speaker sing paling lengkapSpeaker Speaker langit-langit, Speaker Ceiling Gunung Flush, Speaker Ceiling Ceiling Dhuwur (4-16Î Ana spiker langit-langit tanpa kubah geni lan kubah geni, lan sawetara spiker langit-langit sing duwe kubah geni dirancang miturut syarat EN54-24. Dheweke duwe unit driver kanthi ukuran sing beda: 3â €, 4.5â €, 5â €, 6.5â € lan 8â €. Sawetara pamicara langit-langit coaxial uga dilengkapi unit pembalap pitch dhuwur saka 1 €.
View as  
 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.