Speaker Speaker

Speaker aktif uga speaker kolom digital, duwe larik garis aktif. Asu lurus iki cocog kanggo guneman kanthi banter ing bale endi akustik bangunan kurang ajar (utamane wektu nyembah). Bisa nyuda investasi ing dekorasi akustik ing papan lan nyuda energi sing disebabake dening sistem speker.
View as  
 
  • 8W Speaker Speaker Ceiling Aktifik
    Model: DSP2802

    â— Nyegah geni, bukti kelembapan, spiker langit-buktine aktif.
    "-- sirkuit amplifier 4.5W sing dibangun ing, Controller audio eksternal.
    â— Sensitivitas yaiku 92 ± 2dB, maksim SPL 97 ± 2dB, Freq Freeware. Range 300Hz ~ 14kHz.
    â- impedansi input 10KÎ,, voltase AC220V / 50Hz.
    "Bobot 1,5 kg, dipasang kanthi clamping supaya bisa dipasang.
    "-- Wangun injeksi plastik, daya tahan, ora ubah, ora rusak.

 1 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.