8x8 Audio Matrix Sistem PA

8x8 Audio Matrix Sistem PAintegral banget, sing kalebu pilihan paging lan macem-macem sumber.

Ndhukung 8 masukan audio sing imbang lan 8 output audio sing seimbang, paging remot, kontrol panel remot, komputer remot & kontrol pad Android. Iki nyedhiyakake akeh input audio. Kejabi 8 input AUX, ndhukung uga muter MP3 (dibangun ing utawa USB eksternal) lan dibangun ing FM. Kanggo luwih cocog karo sistem darurat, ndhukung TEL paging menyang kabeh zona, weker tutul, 8 input kontak garing lan 1 output kontak garing.

Iki minangka solusi lengkap kanggo papan multi-zona, macem-macem fungsi kaya panggonan hiburan, hotel skala gedhe, pusat olahraga, mall, bandara lsp.

View as  
 
  • 8 Zona Mini Controller Remot
    Model: MAG808S

    â— + 24V DC power supplyï¼ ›â— Kontrol sumber swara sing kapisah ing saben zona› â— Kontrol volume kapisah ing saben zona ›â - Tampilan digital.

  • 8 Zona PA Terminal Kontrol Jauh
    Model: MAG808C

    â— + 24V sumber daya DC;
    â- Audio output output seimbang saimbang;
    â— Indikasi tataran;
    â- Kontrol sumber partisi;
    â- Kontrol volume pemisahan;
    â- Tampilan digital;
    "pamuter MP3 lan tombol kontrol volume kapisah;
    â-- Cara Line input lan tombol kontrol volume kapisah;
    â-- Salah siji cara MIC lan tombol kontrol volume kapisah.

  • 8 Zon Mikrofon Paging Remot
    Model: MAG808R

    â— Indikasi tataran;
    - Iki bisa ngontrol wolung zona;
    "-- Chime dibangun ing minangka paging kabar;
    â— volume Mikrofon lan lonceng bisa luwes;
    "Sampeyan dilengkapi mikropon gooseneck standar D626;
    â— Mikropon nggunakake soket RJ45.

  • 8x8 Sistem Komunikasi Digital Matrix Digital switcher
    Model: MAG808

    â- layar tutul, piranti lunak kontrol sing dibangun ing, kalebu matriks audio, zona, wektu, weker swara, lsp.
    â— 8 saluran audio imbang sing seimbang, 8 saluran audio sing seimbang, saben saluran kanthi kontrol EQ individu
    â— Saben zona ndhukung kontrol panel remot, kalebu pilihan audio, input audio lan kontrol volume
    "Dhukungan 4 mikropon paging remot, 2 Mic lokal nganggo sumber daya phantom
    - Ndhukung muter MP3 (audio internal utawa USB eksternal), FM. Stiker memori 4G sing dibangun, bisa nganti 32G
    dibangun ing weker siji-tutul, input chime, input Fire Alarm, 8 garing kontak masukan lan siji garing kontak output
    "- modul input TEL sing dibangun ing, nganggo manajemen sandhi, ndhukung TEL paging menyang kabeh zona
    "Fungsi ngawasi dhukungan, bisa ngawasi saben zona individu kanthi kapisah
    - Ndhukung kontrol komputer remot lan kontrol pad Android ing jaringan sing padha

 1 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.