8W Speaker Speaker Ceiling Aktifik
  • Air Pro8W Speaker Speaker Ceiling Aktifik
  • Air Pro8W Speaker Speaker Ceiling Aktifik
  • Air Pro8W Speaker Speaker Ceiling Aktifik
  • Air Pro8W Speaker Speaker Ceiling Aktifik

8W Speaker Speaker Ceiling Aktifik

8W Speaker Speaker Ceiling Aktifik
Model: DSP2802

â— Nyegah geni, bukti kelembapan, spiker langit-buktine aktif.
"-- sirkuit amplifier 4.5W sing dibangun ing, Controller audio eksternal.
â— Sensitivitas yaiku 92 ± 2dB, maksim SPL 97 ± 2dB, Freq Freeware. Range 300Hz ~ 14kHz.
â- impedansi input 10KÎ,, voltase AC220V / 50Hz.
"Bobot 1,5 kg, dipasang kanthi clamping supaya bisa dipasang.
"-- Wangun injeksi plastik, daya tahan, ora ubah, ora rusak.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Sugeng nggunakake sistem alamat umum DSPPA Kanggo nggunakake 8W Fireproof Speaker Ceiling 8W sing luwih apik, wacanen instruksi kasebut kanthi teliti sadurunge digunakake

    â— Nyegah geni, bukti kelembapan, spiker langit-buktine aktif.

    â—Sirkuit ampli daya 4.5W sing dibangun, kontroller eksternal.

    â—Sensitivitas yaiku 92 ± 2dB, max SPL 97 ± 2dB, Freq sing efektif. Range 300Hz ~ 14kHz.

    â—Impedansi input 10KÎ ©, voltase listrik yaiku AC220V / 50Hz.

    â—Bobot 1,5 kilogram kanthi clamping supaya bisa dipasang.

    â—Cetakan cetakan plastik, daya tahan, ora ana cacat, ora bakal rusak.

    Ketik

    MP812

    MP825

    MP835

    Daya pangkat

    120W

    250W

    350W

    Output voltase pancet

    70V, 100V

    Output impedansi sing terus-terusan

    4-16Î © (seimbang, ora di ground)

    Sensitivitas input baris

    300mV (± 50mV), 1kHz / ora seimbang;

    Sensitivitas input mikropon

    3.0mV (± 0.5mV), 1kHz / ora seimbang;

    5.0mV (± 0.5mV), 1kHz / imbang

    Sensitivitas input EMC

    300mV (± 50mV), 1kHz / ora seimbang;

    Sensitivitas input sumber swara ing telpon

    775mV (± 50mV), 1kHz / ora seimbang;

    Frequencyresponse

    MIC: 100Hz-12kHz (± 3dB);

    TEL: 100Hz-12kHz (± 3dB);

    LINE: 80Hz-16kHz (± 3dB);

    Kontrol lagu

    ± 10dB (Bass: 100Hz);

    ± 10dB (Treble: 10KHz);

    Signal kanggo rasio swara

    MIC: â ‰ ¥ 55dB; TEL: â ‰ ¥ 65dB; LINE: â ‰ ¥ 75dB;

    Output baris bantu

    0dBV, ora seimbang

    Input mikropon sing adoh

    2000mV, imbang

    Fungsi pangayoman

    Perlindhungan kakehan, pangreksan jarak litar, pangayoman suhu

    Distorsi cacat total

    â ‰ ¤ 1% (1kHz, kahanan kerja normal)

    Tingkat imbuhan output

    Saka kakehan sing ora ana beban, â ‰ ¤3dB

    Konsumsi tenaga

    250W

    600W

    800W

    Ukuran mesin (L × W × H mm)

    483 × 413 × 132

    Ukuran kemasan (L × W × H mm)

    540 × 510 × 200

    Bobot net

    14,7kg

    19.9kg

    22.1kg

    Bobot reged

    18.0kg

    23.2kg

    25.4kg

Panas Tags: Speaker Umum Ceiling 8W Fireproof, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, Dhaptar Harga, Segera, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah