8 amplifier Kelas-D Saluran-Daya Saluran
  • Air Pro8 amplifier Kelas-D Saluran-Daya Saluran
  • Air Pro8 amplifier Kelas-D Saluran-Daya Saluran
  • Air Pro8 amplifier Kelas-D Saluran-Daya Saluran
  • Air Pro8 amplifier Kelas-D Saluran-Daya Saluran
  • Air Pro8 amplifier Kelas-D Saluran-Daya Saluran

8 amplifier Kelas-D Saluran-Daya Saluran

8 Saluran Daya Kelas-D Saluran
Model: DA8060 DA8125 DA8250

— Rancang layar tutul, grapyak pangguna.
â— 9 saluran: 8 amplifier utama, 1 amplifier siap.
â- Fungsi pengalih aktif / siyaga: 8 saluran utama bisa nggunakake amplifier utama masing-masing, lan uga bisa kanthi otomatis / kanthi manual / nggunakake daya tarik siaga kanthi otomatis.
â € Saben saluran amplifier nduwe antarmuka input lan output sing mandhiri, lan siji input cocog karo siji output.
â— Saben penguat bisa nyetel volume kanthi mandhiri, penyesuaian volume bisa ditindakake dening mesin lan mbatalake.
design Rencana ganti daya dhuwur, kanthi proteksi voltase luwih saka arus, suhu dhuwur, lan sirkuit cekak.
â— Parameter status, volume, suhu lan operasi liyane saka amplifier daya iki bisa ditampilake ing layar LCD utawa host sing adoh.
â— 0 ~ 100V output voltase pancet.
â— Saben modul ndhukung swap panas.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    8 Saluran Kelas-D Daya Geser (DA8250) minangka piranti sing ana wolung master-siji-siyaga sing ngintegrasi wolung modul penguat daya lan sub modul lan bisa ngontrol wolung interval siaran. Nalika salah sawijining bagean gagal, saluran siyaga uga bisa digunakake kanggo terus siaran.

    — Rancang layar tutul, grapyak pangguna.

    9 saluran: 8 amplifier utama, 1 penguat siyaga.

    Fungsi operasional aktif / siyaga: 8 saluran utama bisa nggunakake amplifier utama masing-masing, lan bisa uga kanthi otomatis / kanthi manual / nggunakake daya tarik siaga kanthi otomatis.

    Saben saluran amplifier nduwe antarmuka input lan output mandiri, lan siji input cocog karo siji output.

    Saben penguat bisa nyetel volume kanthi mandhiri, penyesuaian volume bisa ditindakake dening mesin lan mbatalake.

    Desain ngalih daya dhuwur, kanthi proteksi voltase luwih saka saiki, suhu sing dhuwur, lan sirkuit cekak.

    Parameter status, volume, suhu lan operasi liyane saka amplifier daya iki bisa ditampilake ing layar LCD utawa host sing adoh.

    0 ~ 100V output voltase pancet.

    Saben modul ndhukung swap panas.

    Host kontrol remot bisa nyambung lan ngontrol macem-macem amplifier daya sekaligus.

    Kanthi antarmuka komunikasi, sampeyan bisa ngetrapake macem-macem amplifier.

    Item indeks

    Paramèter

    Daya output output (saben saluran)

    250W(Note: Gunakake speker tekanan tetep ing sawetara daya ‰

    Voltase output sing diukur

    100V

    Sensitivitas

    1VRMS

    Signal kanggo rasio swara

    â ‰ ¥ 80dB

     

    Range Frekuensi

    80Hz ~ 15kHz( ± 3dBï¼ ‰

    Distorsi cacat total

    â ‰0.5% (1 ing kahanan kerja normal)

    Jangkoan operasi voltase

    AC220V-50Hz / 60Hz Allow fluktuasi voltase 15%

    Konsumsi daya listrik

    Modul tunggal 310W, sakabehing 3000W.

    Ukuran mesin × × W × H mmï¼ ‰

    484 × 470 × 176

    Ukuran Paket(L × W × H mmï¼ ‰

    595 × 555 × 245

    Weight net¼ˆKgï¼ ‰

    28

    Bobot kasar KKïï ‰

    30.5

Panas Tags: 8 Saluran Kelas-D Kuat, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, Dhaptar Harga, Segera, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.