6 Zoo Tutul Pencampur Pencampur Layar nganggo USB lan Bluetooth
  • Air Pro6 Zoo Tutul Pencampur Pencampur Layar nganggo USB lan Bluetooth
  • Air Pro6 Zoo Tutul Pencampur Pencampur Layar nganggo USB lan Bluetooth
  • Air Pro6 Zoo Tutul Pencampur Pencampur Layar nganggo USB lan Bluetooth

6 Zoo Tutul Pencampur Pencampur Layar nganggo USB lan Bluetooth

6 Zones Touch Screen Mixer Amplifier with USB and Bluetooth
Model:MP2708 MP2715 MP2725 MP2735 MP2745 MP2765

● Support USB/SD/MP3/AM & FM/Bluetooth/schedule player.
● 6 zones output with separated switch control.
● 4.3” TFT capacitance touch screen.
● Touch and button-pressing control. Can operate with physical buttons when touch screen is broken.
● Built-in 4G MP3 program memory.
● Built-in radio; it can be manually / automatically searched and can store 40 radio channels.
● Built-in Bluetooth receiver module.
● 1 AUX ,1 Mic input ,1 AUX output.
● Separate volume control for MP3/FM/Bluetooth, AUX, Mic inputs.
● With Bass & Treble sound effect adjustment, with Master Volume control for all output.
● Weekly programmable schedule set with more than 100 daily programmable schedule points. It can remember where it ends abnormally when it restarts. More than 8 different plans for schedule set.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Sugeng nggunakake sistem alamat umum DSPPA Kanggo nggunakake luwih6 Zoo Tutul Pencampur Pencampur Layar nganggo USB lan Bluetooth, waca pandhuan iki kanthi ati-ati sadurunge digunakake

    â— Ndhukung USB / SD / MP3 / AM & FM / Bluetooth / pamuter jadwal

    6 zona output kanthi kontrol ngalih kapisah

    Layar tutul kapasitansi 4.3â €

    Tutul lan kontrol mencet tombol. Bisa operate karo tombol fisik yen layar tutul wis bejat.

    Memori program 4G MP3 sing dibangun.

    Radio sing dibangun; bisa kanthi manual / kanthi otomatis digoleki lan bisa nyimpen 40 saluran radio.

    Modul panrima Bluetooth sing dibangun.

    1 AUX, 1 input Mic, 1 output AUX.

    Kontrol volume kapisah kanggo input MP3 / FM / Bluetooth, AUX, Mic

    Kanthi pangaturan efek swara Bass & Treble, kanthi kontrol volume Master kanggo kabeh output

    Jadwal program sing bisa diatur saben minggu kanthi luwih saka 100 poin jadwal program sing bisa diprogram saben dina. Bisa elinga ing endi pungkasane ora normal nalika urip maneh. Luwih saka 8 rencana sing beda kanggo jadwal.

    Loro jinis mode kontrol "jadwal lan manual.

    â— Masukan Mikro kanthi prioritas muting

    â— Keluaran daya: 100V

    Item

    MP2708

    MP2715

    MP2725

    MP2735

    MP2745

    MP2765

    Daya tarif

    80W

    150W

    250W

    350W

    450W

    650W

    Output Speaker

    100V

    HarmonicDistorsi

    0.5¼œ 0.5% (1kHz, 1/3 tingkat listrik ¼

    Output AUX

    100Î © ,1V (0dBV)

     

    Input

    Mic: 600Î © ï¼ ›8mV (± 10%)

    Garis: 10kÎ ©, 300mV (± 10%), ora seimbang

    Line Freq.response

    50Hz-20kHz( ± 3dBï¼ ‰

    Mic Freq.response


    40Hz-16kHz( ± 3dBï¼ ‰


    Distorsi harmonik

    <0.5% ¼ˆ¼ˆ1kHz, 1/3 dirating tenaga ¼

     

    Mic: 70dB

    S / N rasio

     

    Garis: 80dB

     

    Bass: ± 10dB(100Hzï¼ ‰

    Tone

     

    Treble: ± 10dB(10kHzï¼ ‰

    Perlindhungan

    AC sekring, proteksi output output pangayoman DC.

    Daya Bekase

    AC220-240V / 50-60Hz

    Konsumsi Daya

    120W

    220W

    350W

    450W

    560W

    800W

    Ukuran (L × W × H)

    418 × 338 × 88mm

Panas Tags: 6 Zoo Tutul Pencampur Pencampur Skrin Zones nganggo USB lan Bluetooth, OEM, ODM, Selaras, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Panjaluk, Panjaluk Sebutharga, Pitakon, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.