6 Zones Nyampur Amplifier nganggo USB
  • Air Pro6 Zones Nyampur Amplifier nganggo USB
  • Air Pro6 Zones Nyampur Amplifier nganggo USB
  • Air Pro6 Zones Nyampur Amplifier nganggo USB
  • Air Pro6 Zones Nyampur Amplifier nganggo USB

6 Zones Nyampur Amplifier nganggo USB

6 Zones Nyampur Amplifier nganggo USB
Model: MP210UB MP310UB MP610UB MP1010UB

â— Penguat daya siaran integral sing nggabungake pamuter MP3, tuner FM, pemisahan (6 pemisahan), preamplifier lan amplifier daya.
â-- MP3 / TUNER tundhuk remot kontrol, lan bisa ngontrol konversi antarane MP3 / TUNER, pilihan program, penyesuaian volume, mode baleni pilihan, lan pilihan mode EQ lan liya-liyane nganggo remot infra merah controlï¼ ›lan pilih USB / SD.
â— LED tabung digital nampilake volume, status muter, nomer program lan sapiturute.
â-- Masukan 2MIC inputs,3AUX, lan output 1AUX.
â— 4-16Î © dirilis output.
â— output zona 6.
â— Induksi volume volume individu lan level output kanggo saben output zona.
"Fungsi bisu kanggo input prioritas.
â-- Kontrol Treble lan Bass
"Chime karo output prioritas.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Sugeng nggunakake sistem alamat umum DSPPA Kanggo nggunakake 6 Zones Campuran Amplifier kanthi USB, waca pandhuan kasebut kanthi teliti sadurunge digunakake

    â— Penguat daya siaran integral sing nggabungake pamuter MP3, tuner FM, pemisahan (6 pemisahan), preamplifier lan amplifier daya.

    MP3 / TUNER tundhuk kontrol remot, lan bisa ngontrol konversi antarane MP3 / TUNER, pilihan program, penyesuaian volume, mode ulangan pilihan, lan pilihan mode EQ lan liya-liyane kanthi cara kontrol remot infra merah pilihan USB / SD.

    Tabung digital LED nampilake volume, status play, nomer program lan sapiturute.

    Masukan 2MIC inputs,3AUX, lan output 1AUX.

    4-16Î © dirating output.

    Output 6-zona.

    Kontrol volume individu lan indikasi level output kanggo saben output zona.

    Fungsi bisu kanggo input prioritas.

    Kontrol Treble lan Bass

    Chime karo output prioritas

    Meter LED 5-unit kanggo ngawasi output volume ing saben zona.

    Output proteksi sirkuit lan ati-ati.

    Model

    MP-210UB

    MP-310UB

    MP-610UB

    MP-1010UB

    Output Rated

    60W

    120W

    250W

    350W

    Regulasi Output

    Kurang saka 3dB, saka off-load nganti kebak

     

    Sensitivitas input

    Mikrofon: â ‰ ¤3mV (ora seimbang)

    Garis: â ‰ ¤300mV (ora seimbang)

    Frekuensi Tanggapan

    80Hz-16kHz (± 3dB)

    Gangguan

    Kurang saka 1% (ing 1kHz, voltase output 1 / 3rated)

    Rasio

    Sinyal menyang Noise

    MIC: luwih saka 71dB

    LINE: luwih saka 85dB

     

    Tone

    Bass: ± 10dB(at 100Hzï¼ ‰

    Treble: ± 10dB(at 10kHzï¼ ‰

    Perlindhungan

    Voltase DC; kakehan; jarak cendhak.

    Bisu

    Sinyal masukan saka MIC 1 ngatasi sinyal input liyane

    Keperluan Daya

     

    AC 220-240V / 50-60Hz

    Konsumsi Daya

     

    120W

     

    250W

     

    500W

     

    650W

    Ukuran Paket Outer (mm)

    (L × W × H) 520 × 430 × 195

    Ukuran Unit (mm)

    (L × W × H) 418 × 338 × 88

    Bobot Kasar

    11.7kg

    13.5kg

    16kg

    17kg

    Bobot net

    9.7kg

    11.5kg

    14kg

    15kg

Panas Tags: 6 Zones Campuran Amplifier karo USB, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Kutipan, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.