6 Zoo Pencampuran Zon Kanthi USB / SD / FM
  • Air Pro6 Zoo Pencampuran Zon Kanthi USB / SD / FM
  • Air Pro6 Zoo Pencampuran Zon Kanthi USB / SD / FM
  • Air Pro6 Zoo Pencampuran Zon Kanthi USB / SD / FM

6 Zoo Pencampuran Zon Kanthi USB / SD / FM

6 Zoo Pencampuran Zon Kanthi USB / SD / FM
Model: MP260U MP212U

â— Gabungan seri amplifier daya karo fungsi MP3, radio lan nggabungake output enem zona lan preamplifier lan amplifier power post.
â- Plugged karo cakram U, kertu SD lan peralatan memori liya supaya bisa nyedhiyani sumber swara MP3.
â-- Masukan mikropon, telung input Line, lan siji output baris kanggo tautan.
â- Ganti output dadi 6 zona.
â— Fungsi muting.
â— Kontrol volume individu. Kontrol nada bass lan treble.
â— Mèri level LED limang unsur kasedhiya kanggo ngawasi visual cepet lan gampang level swara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

    6 Zone Campuran Amplifier Kanthi USB / SD / FM (MP260U / MP212U) minangka peralatan alamat umum majeng nggabungake MP3 player, tuner FM, manajer zona (6 zona), preamplifier lan amplifier power post.

    Perangkat kasebut duwe antarmuka input input line, siji antar muka output output, lan rong rute antarmuka input mikropon, sing sinyal saka antarmuka mikropon 1 # ing panel ngarep bakal diwenehake tingkat prioritas paling dhuwur. Saben input sumber swara (kalebu pamuter MP3 lan FM sing dibangun ing peralatan iki) kudu diwenehake karo tombol penyesuaian volume independen, lan preamplifier bakal diwenehake karo tombol penyesuaian treble lan bass. Enem zona tundhuk output ing voltase konstan 100V. Zona zona bakal disedhiyakake karo tombol kendali switch mandiri minangka tambahan tombol kanggo operasi kabeh enem zona kasebut. Ana layar tampilan tabung digital LED, sing digunakake kanggo nampilake status piranti sing digunakake.

    Ngintegrasi sakabehing program siaran minangka sistem alamat umum cilik kalebu sumber swara, zona, preamplifier, amplifier power post lan kontrol volume lan fungsi liyane, peralatan iki ditrapake kanggo situs sing mbutuhake alamat umum kanthi cilik- sistem siaran umum.

    â— Gabungan seri amplifier daya karo fungsi MP3, radio lan nggabungake output enem zona lan preamplifier lan amplifier power post.

    Dipasang karo disk U, kertu SD lan peralatan memori liyane supaya bisa menehi sumber swara MP3.

    Loro input mikropon, telung input Line, lan siji output baris kanggo tautan.

    Ganti output dadi 6 zona.

    Fungsi muting.

    Kontrol volume individu. Kontrol nada bass lan treble.

    Meter level limang elemen LED diwenehake kanggo pemantauan visual cepet lan gampang level swara.

    Model

    MP260U

    MP212U

    Output output

    60W

    120W

    Pangaturan output

    Kurang saka 3dBã € ‚

    Output Speaker

    100V

    Output AUX

    0dBV

    Sensitivitas Input

    Mic1,2: 3mV (± 0.5mV) ora seimbang

    Garis 1,2,3: 300mV (± 30mV) ora seimbang

    Tanggapan frekuensi

    65Hz-20kHz( ± 3dBï¼ ‰

    Gangguan

    Kurang saka 1% ing 1kHz, 1/3 voltase output output dirating

    Rasio sinyal rasio swara

    Luwih gedhe saka 80dB

    Tone

    Bass: ± 12dB (100Hz)

    Treble: ± 12dB (10kHz)

    FM

    87.5MHz-108.0MHz

    Sensitivitas Input MP3

    230-280mV

    Perlindhungan

    Sekring AC; Voltase DC; kakehan; jarak cendhak.

    Kuburan

    Pengganti konversi frekuensi curam kanggo radiasi panas ‚

    Fungsi muting

    Mic1 ngatasi sinyal input liyane kanthi atenuasi 0 ~ -30dB

    Kahanan tenaga

    AC220-240V / 50-60Hz

    Konsumsi tenaga

    100W

    200W

    Ukuran

    430 × 280 × 88mm

    Bobot reged

    8,5kg

    10,3kg

    Bobot net

    7.2kg

    8.9kg

    Cathetan: Spesifikasi kinerja tundhuk pangowahan tanpa kabar liyane.

Panas Tags: 6 Zone Amplifier Campur Zon Kanthi USB / SD / FM, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.