6 Zoo Pencampuran Zon Kanthi MP3 / FM / USB / SD
  • Air Pro6 Zoo Pencampuran Zon Kanthi MP3 / FM / USB / SD
  • Air Pro6 Zoo Pencampuran Zon Kanthi MP3 / FM / USB / SD
  • Air Pro6 Zoo Pencampuran Zon Kanthi MP3 / FM / USB / SD

6 Zoo Pencampuran Zon Kanthi MP3 / FM / USB / SD

6 Zoo Pencampuran Zon Kanthi MP3 / FM / USB / SD
Model: MP225U MP235U MP245U MP265U

â- Kanthi fungsi MP3 lan FM, amplifier mix-zona 6 zona
â— Ndhukung sumber MP3audio eksternal saka U disk lan kertu SD
"Rencana sirkuit jinis anyar, adaptasi sudhut kothak listrik, konsumsi daya statis sing murah, gangguan kejut Mesin sing rendah, swara kurang output, distorsi output rendah, efisiensi daya dhuwur, volume cilik, bobot entheng
â-- Sistem pendinginan cerdas, swarane kurang lan awet
â— output zona enem, output 100V
â- Kanthi fungsi bisu, gampang dilebokake siaran prioritas
"Kawalan volume independen kanggo saben zona, kontrol bass lan treble
â— 5 tampilan level LED, kemampuan nglindhungi dhewe

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

    6 Zone Campuran Amplifier Kanthi MP3 / FM / USB / SD (MP225U) minangka amplifier alamat umum sing digandhengake karo pamuter MP3, tuner FM, zona splitter (6 zona), preamplifier lan amplifier daya.

    Penguat iki nduwe 3 garis input, 1 garis output, lan input 2 MIC. Antarmuka MIC 1 ing panel ngarep nduweni level prioritas paling dhuwur. Saben input audio (kalebu pamuter MP3 sing dibangun lan tuner FM) duwe tombol penyesuaian volume independen. Kanggo preamplifier, ana knob penyesuaian treble lan bass. Kabeh zona 6 duwe voltase output 100V lan saklar mandiri. Ana saklar kanggo ngontrol / mati kabeh 6 zona lan layar LED kanggo nampilake status kerja.

    Penguat iki cocog kanggo papan sing dibutuhake sistem alamat umum.

    â- Kanthi fungsi MP3 lan FM, amplifier mix-zona 6 zona

    Ndhukung sumber MP3audio eksternal saka U disk lan kertu SD

    Desain sirkuit jinis anyar, adaptasi sudhut kothak listrik, konsumsi daya statis murah, gangguan kejut Mesin kurang, swara output kurang, distorsi output rendah, efisiensi daya dhuwur, volume cilik, bobot entheng

    Sistem pendingin cerdas, swara kurang lan tahan lama

    Output enem zona, output 100V

    Kanthi fungsi bisu, gampang dilebokake siaran prioritas

    Kontrol volume independen kanggo saben zona, bass lan kontrol treble

    5 tampilan level LED, kemampuan nglindhungi dhewe

    Cathetan: Spesifikasi kinerja tundhuk pangowahan tanpa kabar liyane.

    Model

    MP225U

    Daya Output Daya

    250W

    Kisaran imbuhan voltase Output

    Saka kakehan sing ora ana beban, â ‰ ¤3dB

    Voltase output tanggal

    Output 100V

    Tingkat Output Bantu

    â ‰ ¥ 900mV

    Sensitivitas

    MIC: â ‰ ¤3.5mV ora seimbang

    Garis: â ‰ ¤350mV ora seimbang

    Frekuensi Tanggapan

    80Hz-16KHz (± 3dB)

    THD

    â ‰ ¤1% (1kHz, status kerja normal)

    Range Penyetor Jarak

    Bass: ± 12dB (100Hz); Treble: ± 12dB (10KHz)

    SNR

    â ‰ ¥ 80dB

    FMRange

    87.5MHz-108.0MHz

    MP3Sensitivitas

    â ‰ ¤350mV

    Perlindhungan

    AC sekring, output DC, sirkuit cendhak, kakehan

    Pembuangan Kalor

    Kipas angin sing adhem

    Fungsi Bisu

    MIC1 ngatasi input liyane

    Kuwasa

    AC220V / 50Hz

    RMS

    350W

    Ukuran

    485 × 330 × 88mm

Panas Tags: 6 Amplifier Campur Zon Kanthi MP3 / FM / USB / SD, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.