6 Zon Panganggo Campur Kanthi Input Audio
  • Air Pro6 Zon Panganggo Campur Kanthi Input Audio
  • Air Pro6 Zon Panganggo Campur Kanthi Input Audio
  • Air Pro6 Zon Panganggo Campur Kanthi Input Audio
  • Air Pro6 Zon Panganggo Campur Kanthi Input Audio

6 Zon Panganggo Campur Kanthi Input Audio

6 Zon Panganggo Campur Kanthi Input Audio
Model: MP260 MP212

â-- Masukan mikropon, telung input Line, lan siji output baris kanggo tautan.
â- Ganti output dadi 6 zona.
â— Fungsi muting.
â— Kontrol volume independen input input MIC lan input Line.
â- Kontrol nada bass lan treble.
â— Mèri level LED limang unsur kasedhiya kanggo ngawasi visual cepet lan gampang level swara.
"Proteksi lan weker yen output jarak cendhak output.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    6 Zones Campuran Amplifier Kanthi Input Audio (MP260 / MP212) minangka peralatan alamat umum sing terintegrasi karo manajemen partisi (6 partisi), preamplifier lan amplifier daya.

    Perangkat kasebut nduweni input telung garis, output line siji, lan input input mikropon. Mikropon 1 # ing panel ngarep diwenehake level prioritas paling dhuwur. Saben input sumber swara diwenehake karo tombol penyesuaian volume independen, lan preamplifier diwenehake karo tombol penyesuaian treble lan bass. Enem partisi tundhuk output ing voltase konstan 100V. Pemisahan apa wae sing diwenehake karo tombol kontrol switch saliyane tombol kanggo operasi kabeh partisi kasebut. Ana layar tampilan tabung digital LED, sing digunakake kanggo nampilake status piranti sing digunakake.

    Alat iki ditrapake kanggo papan sing dibutuhake sistem siaran umum cilik-cilik.

    â-- Masukan mikropon, telung input Line, lan siji output baris kanggo tautan.

    Ganti output dadi 6 zona.

    Fungsi muting.

    Kontrol volume independen saka input MIC lan input Line.

    Kontrol nada bass lan treble.

    Meter level limang elemen LED diwenehake kanggo pemantauan visual cepet lan gampang level swara.

    Proteksi lan weker yen output short-circuit.

    Model

    MP260

    MP212

    Output output

    60W

    120W

    Pangaturan output

    Kurang saka 3dB

    Output Speaker

    100V

    Output AUX

    1V

    Sensitivitas Input

    Mic1,2: 3mV ora seimbang

    Garis 1,2,3: 300mV ora seimbang

    Tanggapan frekuensi

    65Hz-20kHz (± 3dB)

    Gangguan

    Kurang saka1% ing 1kHz, 1/3 voltase voltase angka

    Rasio saka

    sinyal kanggo rasio swara

    Mic1 lan 2: Luwih gedhe tinimbang 80dB

    Baris 1 € 2 lan 3 Luwih gedhe saka80dB

    Tone

    Bass: ± 10dB ing100Hz

    Treble: ± 10dB ing 10kHz

    Perlindhungan

    Sekring AC; Voltase DC; kakehan; jarak cendhak.

    Fungsi muting

    Mic1 ngatasi sinyal input liyane kanthi

    Atenuasi 0 ~ -30dB

    Powerrequirements

    AC 220-240V / 50-60Hz

    Powerconsumption

    100W

    200W

    Ukuran

    485 × 340 × 88mm

    Kondom

    8,5kg

    10,3kg

    Ringan

    7.2kg

    8.9kg

    Cathetan: Spesifikasi kinerja tundhuk pangowahan tanpa kabar liyane.

Panas Tags: 6 Zona Penggabung Zone Kanthi Input Audio, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, Dhaptar Harga, Seger, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.