6 Zone Amplifier Campuran Integrasi Zona karo Micropeling Paging remot
  • Air Pro6 Zone Amplifier Campuran Integrasi Zona karo Micropeling Paging remot
  • Air Pro6 Zone Amplifier Campuran Integrasi Zona karo Micropeling Paging remot
  • Air Pro6 Zone Amplifier Campuran Integrasi Zona karo Micropeling Paging remot

6 Zone Amplifier Campuran Integrasi Zona karo Micropeling Paging remot

6 Zone Amplifier Campuran Integrasi Zona karo Micropeling Paging remot
Model: MP812 MP825 MP835

"Papat saluran mikropon lan rong saluran input line, lan panyesuaian treble lan bass sing kapisah;
â— Kanthi 6 pemilihan partisi, sing bisa milih lan ngontrol partisi kanthi kapisah, penyesuaian volume volume kanthi indeks kanggo partisi, volume luwes kabeh partisi kanthi indikator.
"Chime dibangun lan generator weker, ngontrol volume kanthi kapisah, kanthi indikator lan ngalih, lan terminal pemicu gelombang litar jarak cendhak;
"Yen generator weker digawe, musik latar mburi dipateni, lan output saka enem saluran partai bakal diaktifake;
"Ana kontrol volume independen lan kontrol volume master kanggo input sumber audio;
â- Kanthi lampu lampu indikator level output (5 lampu LED) ing panel ngarep;

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    6 Zone Amplifier Campur Terintegrasi Zone karo Remote Paging Mic yaiku sistem alamat cerdas profesional sing larang regane kanthi panel aloi aluminium lan bahan elegan, sing cocog kanggo omah, pabrik, sekolah, rumah sakit, toko lan aplikasi komersial liyane. Kanthi tabung daya sing diimpor, amplifier iki nduweni kekuwatan sing kuwat, band frekuensi sudhut, swara kurang, kasetyan dhuwur lan kualitas. Ana output zona voltase kanthi enem zona lan output impedansi pancet supaya bisa pangguna kanggo nyambungake speker beda. Kanthi proteksi kakehan sing sampurna lan dipercaya, pangreksan sirkuit cekak, lan pangreksan overheat, kinerja safety peralatan iki saya apik.

    "Papat saluran mikropon lan rong saluran input line, lan panyesuaian treble lan bass sing kapisah;

    â— Kanthi 6 pemilihan partisi, sing bisa milih lan ngontrol partisi kanthi kapisah, penyesuaian volume volume kanthi indeks kanggo partisi, volume luwes kabeh partisi kanthi indikator.

    "Chime dibangun lan generator weker, ngontrol volume kanthi kapisah, kanthi indikator lan ngalih, lan terminal pemicu gelombang litar jarak cendhak;

    "Yen generator weker digawe, musik latar mburi dipateni, lan output saka enem saluran partai bakal diaktifake;

    "Ana kontrol volume independen lan kontrol volume master kanggo input sumber audio;

    â- Kanthi lampu lampu indikator level output (5 lampu LED) ing panel ngarep;

    — Kanthi pamuter USB lan Bluetooth, format dhukungan kayata MP3, WMA, WAV lan ACC;

    â— Input TEL telpon ing panel mburi kanthi volume telpon sing bisa dikontrol;

    â— Papat jaringan antarmuka ing panel sisih mburi sing bakal nyambung karo CM12 paging MIC lan ngontrol output pemisahan mbatalake;

    â— Input daya 24V DC sing dibangun;

    "Daya angkasa 48V dibangun kanggo papat saluran mikropon, MIC1-4 kanthi saklar kontrol volume mandiri;

    â— Penggemar ing panel mburi kanggo nglindhungi mesin saka overheat;

    â-- Output sirkuit pintas cendhak lan menehi weker;

    â- Fungsi tingkat prioritas (Default):


    Tingkat 1: Telpon (TEL), pager remot;

    Tingkat 2: Mikropon 1,

    Tingkat 3: weker (SIREN), EMC, chime;

    Tingkat 4: Mikropon 2, mikropon 3, mikropon 4, baris 1, baris 2, pamuter MP3.


    Ketik

    MP812

    MP825

    MP835

    Daya pangkat

    120W

    250W

    350W

    Output voltase pancet

    70V, 100V

    Output impedansi sing terus-terusan

    4-16Î © (seimbang, ora di ground)

    Sensitivitas input baris

    300mV (± 50mV), 1kHz / ora seimbang;

    Sensitivitas input mikropon

    3.0mV (± 0.5mV), 1kHz / ora seimbang;

    5.0mV (± 0.5mV), 1kHz / imbang

    Sensitivitas input EMC

    300mV (± 50mV), 1kHz / ora seimbang;

    Sensitivitas input sumber swara ing telpon

    775mV (± 50mV), 1kHz / ora seimbang;

    Frequencyresponse

    MIC: 100Hz-12kHz (± 3dB);

    TEL: 100Hz-12kHz (± 3dB);

    LINE: 80Hz-16kHz (± 3dB);

    Kontrol lagu

    ± 10dB (Bass: 100Hz);

    ± 10dB (Treble: 10KHz);

    Signal kanggo rasio swara

    MIC: â ‰ ¥ 55dB; TEL: â ‰ ¥ 65dB; LINE: â ‰ ¥ 75dB;

    Output baris bantu

    0dBV, ora seimbang

    Input mikropon sing adoh

    2000mV, imbang

    Fungsi pangayoman

    Perlindhungan kakehan, pangreksan jarak litar, pangayoman suhu

    Distorsi cacat total

    â ‰ ¤ 1% (1kHz, kahanan kerja normal)

    Tingkat imbuhan output

    Saka kakehan sing ora ana beban, â ‰ ¤3dB

    Konsumsi tenaga

    250W

    600W

    800W

    Ukuran mesin (L × W × H mm)

    483 × 413 × 132

    Ukuran kemasan (L × W × H mm)

    540 × 510 × 200

    Bobot net

    14,7kg

    19.9kg

    22.1kg

    Bobot reged

    18.0kg

    23.2kg

    25.4kg

Panas Tags: 6 Zone Amplifier Campuran Integrasi Zona karo Microping Paging Remot, OEM, ODM, Selaras, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.