6 Zona Amplifier Campuran Integrasi Zona Kanthi Kekuwatan Phantom
  • Air Pro6 Zona Amplifier Campuran Integrasi Zona Kanthi Kekuwatan Phantom
  • Air Pro6 Zona Amplifier Campuran Integrasi Zona Kanthi Kekuwatan Phantom
  • Air Pro6 Zona Amplifier Campuran Integrasi Zona Kanthi Kekuwatan Phantom
  • Air Pro6 Zona Amplifier Campuran Integrasi Zona Kanthi Kekuwatan Phantom

6 Zona Amplifier Campuran Integrasi Zona Kanthi Kekuwatan Phantom

6 Zone Amplifier Campuran Integrasi Zon kanthi daya phantom
Model: MP210P MP310P MP610P MP1010P

â— 2 input MIC inputs A¼Œ, lan 1 output AUX.
â— 4~16 Ohms(balance, ungroundedï¼ ‰ output output.
â— output zona 6. Sabenzonevolume bisa diatur lan indikasi level output.
â— voltase output 0V, 6V, 13V, 25V, 50V, 100V total 6 file.
"Fungsi bisu kanggo input prioritas.
â— Induksi volume volume individu lan level output kanggo saben output zona.
â-- Kontrol Treble lan Bass
"Chime karo output prioritas.
"-- Meter LED 5 unit kanggo ngawasi output volume ing saben zona.
â— Pangayoman sirkuit pintas lan ngati-ati.
â— Singlemachine minangka sistem siaran umum sing lengkap.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Sugeng nggunakake sistem alamat umum DSPPA Kanggo nggunakake luwih apik saka 6 Zones Integrasi Amplifier Campuran Kanthi Phantom Power, waca pandhuan iki kanthi tliti sadurunge digunakake

    â— 2 input MIC inputs A¼Œ, lan 1 output AUX.

    4~16 Ohms(balance, ungroundedï¼ ‰ output output.

    Output 6-zona. Sabenzonevolume bisa diatur lan indikasi level output.

    Voltase output 0V, 6V, 13V, 25V, 50V, 100V total 6 file.

    Fungsi bisu kanggo input prioritas.

    Kontrol volume individu lan indikasi level output kanggo saben output zona.

    Kontrol Treble lan Bass

    Chime karo output prioritas

    Meter LED 5-unit kanggo ngawasi output volume ing saben zona.

    Output proteksi sirkuit lan ati-ati.

    Singlemachine minangka sistem cilik siaran umum.

    Model

    MP210P

    MP310P

    MP610P

    MP1010P

    Daya output output

    60W

    120W

    250W

    350W

    Rating imbuhan Output

    Saka beban lengkap nganti ora ana beban, â ‰ ¤3db

    Min. kekuwatan elektromotor sumber

    MIC:⠉ ¤3mV

     

    LINE:⠉ ¤300mV

    Tanggapan frekuensi

    80Hz-16kHz (± 3dB)

    THD

    â ‰ ¤ 1% (1kHz,Kondhisi kerja sing normal¼¼ ‰

    SNR

    Garis: â ‰ ¥ 70db (Broadband)

    Range penyesuaian Tonal

    Bass: ± 10db (100Hz)

     

    Treble: ± 10db (10kHz)

    Fungsi pangayoman

    DC, kakehan, jarak cendhak.

    Fungsi bisu

    Mikropon 1 Input Overwrite input liyane

    Daya Rated

    AC220V / 50Hz

    Konsumsi

    120W

    250W

    500W

    650W

    Ukuran kemasan (mm)

    ¼ˆ¼ˆL × W × Hï¼ ‰ 555 × 455 × 185

    Ukuran mesin (mm)

    (L × W × Hï¼ ‰ 484 × 355 × 88

    Bobot reged

    11.7kg

    13.5kg

    16kg

    17kg

    Bobot net

    9.7kg

    11.5kg

    14kg

    15kg

Panas Tags: 6 Zone Amplifier Campuran Integrasi Zona Kanthi Power Phantom, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.