Sistem 50x250 Audio Matrix PA

Ing ngisor iki udakara 50x250 Audio Matrix PA System, muga-muga sampeyan bisa mbantu ngerteni luwih lengkap babagan 50x250 Audio Matrix PA System.

Guangzhou DSPPA Audio Co, Ltd minangka produsen audio profesional wiwit taun 1988. Kanthi luwih saka 30 taun ngrancang lan ngrancang produk audio, DSPPA wis seneng banget ing reputasi ing China lan China.
View as  
 
  • 20 Adaptaran Alamat Umum Pariwara cerdas
    Model: MAG2120II

    â— Controller alamat umum kasedhiya fungsi kayata muter, kontrol wektu cerdas, matrik audio lan kontrol partisi.
    â- Kabeh program wektu kasedhiya kanggo campur tangan manual cepet lan gampang.
    - kasedhiya kanggo ngawasi wektu nyata saben kontrol zona lan volume (kontrol volume mekanik).
    â-- dilengkapi platform ARM9 lan layar warna 5.6 inci + pad tutul.
    â— Iki diwenehake karo antarmuka USB sing digunakake kanggo nyalin lagu ing USB langsung menyang komputer host supaya bisa diputer.
    "Sampeyan bisa ngerti kontrol jarak jauh 100m kanthi 12 tombol sing bisa diprogram. Bisa nyadari zona zona / selaras lan pilihan sumber audio lan lagu kanthi tombol siji.
    â— Iki diwenehake karo 3 jinis fungsi output sinyal lonceng (kontrol volume mekanik).
    â— Iki diwenehake karo fungsi output sinyal weker (kontrol volume mekanik).

  • 1000 Zona Alamat Umum Mikropon Paging Jauh
    Model: MAG2588

    â— 7 sentuhan warna sentuhan warna bener, desain gambar lukisan aluminium kelas tinggi.
    — Rancang desktop.
    â-- Desain mikropon dinamis dhuwur-dhuwur lan tangan.
    â— Tandha indikasi tingkat multi, lan tekanan swara luwih intuisi.
    "Kasedhiya kanggo nindakake cepet ing kahanan darurat kanthi tombol trabasan manual.
    â— Milih siji baris input (sumber program eksternal ekstensif, akses mikropon nirkabel, lan sapiturute), siji output garis lokal (paging off-line output lokal), lan siji output garis bantu (daya ngawasi lengkap).
    â-- Rancang pangguna grapik pangguna, tampilan intuisi sing luwih intuisi.
    â- Platform sistem wektu nyata sing dipasang, prosesor ARM kanthi kinerja dhuwur.
    â— Swara lonceng swara.
    â— Fungsi pemisahan partisi host.
    â— Manajemen sandhi lan manajemen hak istimewa.

  • 250 Host Host Public Address Host
    Model: MAG2189

    â- 10.4â € ™ â layar tutul tutul kanggo nggunakake grapyak lan gampang digunakake.
    â— 48 saluran paging remot kasedhiya
    "Rarancang matriks audio sing kuat, input 50 sumber audio, nganti 250 zona
    â— Desain fungsi modulasi, pangguna pungkasan bisa nambah modul miturut macem-macem proyek, kayata Modul Input Keutamaan, Modul Input Umum, Modul Output partisi, Modul Pemantauan, Modul Ekstensi / Input / Output lan liya-liyane
    â- Panyimpen memori sing disimpen kanggo sumber audio, ndhukung musik latar mburi tanpa piranti sumber eksternal (nganti seminggu tanpa baleni). Pelanggan bisa ngganti sumber audio nganggo USB.
    â- Sumber swara khusus kasedhiya, musik upacara, musik latihan awak, korsi, weker, dll.
    "modul TEL: Antarmuka telpon lan respon telpon otomatis kasedhiya

 1 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.