Sistem Matrix Distribusi 4K IP adhedhasar

Sistem Matrix Distribusi 4K IP bisa digunakake ing konferensi, pemantauan, penerbitan informasi multimedia lan printah lan kiriman. Arsitektur sing disebar bisa nggayuh akuisisi HD, transmisi ora dikompresi, HD mulihake informasi tampilan saka macem-macem sistem, kontrol cerdas peralatan peripheral. Sampeyan uga bisa kanthi efektif ningkatake efisiensi printah lan ngirim, ngeculake sumber daya lan pencegahan kesalahan, lan konferensi komunikasi.

View as  
 
 1 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.