40W Speaker Juru
  • Air Pro40W Speaker Juru
  • Air Pro40W Speaker Juru
  • Air Pro40W Speaker Juru
  • Air Pro40W Speaker Juru
  • Air Pro40W Speaker Juru

40W Speaker Juru

40W Speaker Juru
Model: DSP40I DSP40IL

â- Input 100V
â— UL sertifikat, aman & stabil
â— Wide Freq. Wangsulan: 100Hz -20 kHz
â— Max SPL: 102 ± 2dB
âK sensitivitas dhuwur: 87 ± 2dB
â— Ora katon sing cetha, dipasang ing tembok utawa langit-langit
"Kualitas swara sing apik banget, kanggo nginstal ing papan sing paling dhuwur

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    40W Speaker Kabagyan (DSP40I) yaiku salah sawijine speaker 100 utawa in-kisaran 100 input. Transmisi 100v direalisasi kanthi mode voltase kanthi dhuwur, sing ndadekake transmisi jarak luwih dawa lan sambungan paralel saka pirang-pirang speker.


    Thanks kanggo unit driver khusus lan materi khusus sing digunakake ing tutup permukaan, DSP410I bisa nindakake kanthi swara sing apik nalika dipasang ing tembok utawa langit-langit.


    Pancen ora katon. Yen dipasang ing tembok utawa langit-langit lan dilengkapi cat, DSP40I bisa diintegrasi karo saubengane lan ora katon meh kabeh.


    Pilihan sing cocog kanggo aplikasi industri lan komersial ing mall, gedung kantor lan museum sing dibutuhake musik latar lan paging.

    â- Input 100V

    UL sertifikasi, aman & stabil

    Wide Freq. Wangsulan: 100Hz -20 kHz

    Max SPL: 102 ± 2dB

    Sensitivitas dhuwur: 87 ± 2dB

    Ora katon sing sampurna, dipasang ing tembok utawa langit-langit

    Kualitas swara sing apik banget, kanggo nginstal ing papan sing paling dhuwur

    Model

    DSP40I

    Daya Rated

    40W

    Voltase Line

    100V

    Sensitivitas (1M, 1W)

    87 ± 2dB

    Max SPL (1M)

    102 ± 2dB

    Freq. Wangsulane

    100Hz-20kHz

    Bobot net

    1,7 kg

    Ukuran

    300mm × 400mm × 50mm

Panas Tags: 40W Speaker Ghaib, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah