40 Zona Adaptor Alamat Umum cerdas
  • Air Pro40 Zona Adaptor Alamat Umum cerdas
  • Air Pro40 Zona Adaptor Alamat Umum cerdas

40 Zona Adaptor Alamat Umum cerdas

40 Zona Adaptor Alamat Umum cerdas
Model: MAG2140II

â— Controller alamat umum kasedhiya fungsi kayata muter, kontrol wektu cerdas, matrik audio lan kontrol partisi.
â- Kabeh program wektu kasedhiya kanggo campur tangan manual cepet lan gampang.
- kasedhiya kanggo ngawasi wektu nyata saben kontrol zona lan volume (kontrol volume mekanik).
â-- dilengkapi platform ARM9 lan layar warna 5.6 inci + pad tutul.
â— Iki diwenehake karo antarmuka USB sing digunakake kanggo nyalin lagu ing USB langsung menyang komputer host supaya bisa diputer.
"Sampeyan bisa ngerti kontrol jarak jauh 100m kanthi 12 tombol sing bisa diprogram. Bisa nyadari zona zona / selaras lan pilihan sumber audio lan lagu kanthi tombol siji.
â— Iki diwenehake karo 3 jinis fungsi output sinyal lonceng (kontrol volume mekanik).
â— Iki diwenehake karo fungsi output sinyal weker (kontrol volume mekanik).

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    40 Zona Adaptor Alamat Umum cerdas: Sistem alamat umum cerdas Micro nggabungake fungsi kayata muter, kontrol wektu cerdas, matriks audio, kendhakan pemisahan, sesambungan pemadam kebakaran cerdas, kontrol komputer remot uga telpon lan remot paging. Amarga fungsi alamat umum sing integral lan fungsi kontrol cerdas individu, sistem alamat iki bisa luwih bisa nuntut pangguna saka sistem alamat medium lan cilik, kayata amplifikasi ing papan umum kayata sekolah primata lan SMA, tanduran medium lan cilik, taman lan alun .

    â— Controller alamat umum kasedhiya fungsi kayata muter, kontrol wektu cerdas, matrik audio lan kontrol partisi.

    Wis 5 program wektu. Saben program wektu diwenehake 500 titik wektu kanggo sirkulasi 7 dina. Saben titik wektu kasedhiya kanggo kontrol pilihan sumber audio, lonceng, MP3, AM / FM, sumber daya 2 arah, 4 jinis sumber audio periferal eksternal (CD, tuner, soket lan pamuter program MP3). Program 5 wektu gampang kanggo switch-over.

    Input sumber audio umum 8-rute, MP3, AM / FM, input mikropon penerbangan kanthi rute lokal 1-rute, fungsi input alur 1-rute (fungsi sadurunge 2), input sinyal mikropon pager remot 1-rute ( Fungsi sadurunge kaping 3) lan matriks audio audio 40-rute.

    Input pemadam kebakaran darurat 40 rute (sinyal sirkuit jarak cendhak), output linkan pemadam kebakaran 1 rute (sinyal sirkuit cekak digunakake kanggo ekspansi, sing kasedhiya kanggo sambungan karo MP99 / 8815E, MP99 / 8823S lan sapiturute) (saben rute darurat input kasedhiya kanggo memicu zona sing bisa diprogram lan acak)

    Iki kasedhiya kanggo sambungan karo komputer eksternal liwat LAN antarmuka kanggo ngontrol komputer host liwat piranti lunak (éling play auto minangka saben wektu, lokasi lan program liwat setelan sing adoh). (Fungsi kasebut kudu diwujudake dening piranti lunak kontrol remot kaya sing dituku kanthi kapisah)

    Kasedhiya kanggo ngembangake mikropon paging remot liwat 9 port port.

    Kabeh program wektu kasedhiya kasedhiya intervensi manual cepet lan gampang.

    Iki kasedhiya kanggo ngawasi nyata-wektu saben zona lan kontrol volume (kontrol volume mekanik).

    Dilengkapi platform ARM9 lan layar warna 5.6-inci + pad sentuhan.

    Iki diwenehake karo antarmuka USB sing digunakake kanggo nyalin lagu ing USB langsung menyang komputer host supaya bisa diputer.

    Bisa sadhar 100m kontrol remot nirkabel kanthi 12 tombol sing bisa diprogram. Bisa nyadari zona zona / selaras lan pilihan sumber audio lan lagu kanthi tombol siji.

    Diwenehake karo 3 jinis fungsi output sinyal lonceng (kontrol volume mekanik).

    Kasedhiya fungsi output sinyal weker (kontrol volume mekanik).

    Iki diwenehake karo fungsi paging zona telpon (kontrol volume mekanik, pangowahan sandhi, paging lengkap, paging opsional, lan paging sing diprogram).

    Kasedhiya kanggo kontrol wektu muter status play sumber audio eksternal.

    Bisa mujudake kalibrasi titik tutul ing layar tutul.

    Bisa dadi remot kontrol liwat fungsi kontrol digital volume volume input.

    Bisa dadi remot kontrol liwat 40 cara output volume kontrol digital.

    Model

    MAG2140II

    Zona kontrol ora

    40

    Tampilan

    Layar warna 5.6 inci

    Mode kontrol

    Demek layar / kontrol remot / nirkabel

    Sensitivitas input

    250mV (± 25mV)

    Output

    1V (0dBV)

    Sumber audio dibangun ing

    Radio, MP3

    MP3

    Tanggapan frekuensi

    20Hz-20kHz

    SNR

    85dB

    Kisaran dinamis

    90dB

    Distorsi harmonik

    0,05%

    Radio

     

     

     

    AM

    Sensitivitas

    52dBu

    Nampa sawetara

    522kHz-1620kHz

    Pangiriman band

    6kHz

    SNR

    35dB

    FM

    Sensitivitas

    26dBu

    Nampa sawetara

    87.0MHz-108.0MHz

    Pangiriman band

    15kHz

    SNR

    75dB

    Kontrol tanpa kabel

    12 unit kanthi jarak kontrol ing 100-1000m

    Tanggapan frekuensi

    20Hz-20kHz (± 3dB) zona (individual

    SNR

    85dB

    Dhiskusi salib

    70dB

    Pilihan mode peringatan

    Tingkat rendah yaiku 0V; tingkat dhuwur yaiku 5V~24V

    Output daya saiki

    PWR1

    AC220V / 50Hz / 500W

    PWR2

    AC220V / 50Hz / 500W

    Garing

    Perlindhungan lokal

    F1AL

    Perlindhungan sumber daya

     

    F10AL

    Sumber daya

    AC220V( ± 10% ï¼ ‰ / 50Hz

    Daya reged

    22W

    Ukuran kemasan (mm)

    (L × W × Hï¼ ‰ 555 × 460 × 235

    Ukuran mesin (mm)

    ¼ˆ¼ˆL × W × H¼¼ ‰ 484 × 360 × 132

    Bobot reged

    12,3kg

    Bobot net

    9.6kg

Panas Tags: 40 Zona Adaptor Alamat Umum cerdas, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Kutipan, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.