30W Speaker Speaker Luar
  • Air Pro30W Speaker Speaker Luar
  • Air Pro30W Speaker Speaker Luar
  • Air Pro30W Speaker Speaker Luar
  • Air Pro30W Speaker Speaker Luar

30W Speaker Speaker Luar

30W Speaker Speaker Luar
Model: DSP304HI

"Struktur unit driver kaping pindho, sensitivitas dhuwur, frekuensi jembar lan timbre apik banget;
"Produk wis entuk sertifikat tahan banyu lan sertifikat liyane lan cocog kanggo nggunakake ruangan;
"- Dilengkapi nganggo kurung kanggo dipasang.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Sugeng nggunakake sistem alamat umum DSPPA Kanggo nggunakake Speaker 30W Outdoor Horn Speaker, waca pandhuan iki kanthi tliti sadurunge digunakake

    "Struktur unit driver kaping pindho, sensitivitas dhuwur, frekuensi jembar lan timbre apik banget;

    Produk kasebut wis entuk sertifikat tahan banyu lan sertifikat liyane lan cocog kanggo nggunakake ruangan;

    Dilengkapi nganggo kurung kanggo instalasi.

    FrekuensiResponse

    350 Hz-20, 000 Hz

    Sensitivitas (1m,1W)

    105 ± 2 DB

    Max. SPL

    120 ± 2 DB

    Voltase Input

    100V

    RatedPower

    30W

    Ukuran (L × W × H)

    250mm × 250mm × 305mm

    STIPA (10m)

    0.86

    Bobot

    2,5 kg (5,6 lbs)

Panas Tags: 30W Speaker Speaker Singa, OEM, ODM, Customized, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah