Speaker Mini 300W Array Speaker karo Subwoofer
  • Air ProSpeaker Mini 300W Array Speaker karo Subwoofer
  • Air ProSpeaker Mini 300W Array Speaker karo Subwoofer
  • Air ProSpeaker Mini 300W Array Speaker karo Subwoofer
  • Air ProSpeaker Mini 300W Array Speaker karo Subwoofer
  • Air ProSpeaker Mini 300W Array Speaker karo Subwoofer
  • Air ProSpeaker Mini 300W Array Speaker karo Subwoofer
  • Air ProSpeaker Mini 300W Array Speaker karo Subwoofer

Speaker Mini 300W Array Speaker karo Subwoofer

Speaker Mini 300W Array Speaker karo Subwoofer
Model: LA1511S LA1511B

â-- Carikakan bobot cilik, sensitivitas dhuwur SPLand;
â— Kurva vertikal variabel (0-30 derajat) utawa larik horisontal kurva modular, konvensional;
â-- Uploader duwe macem-macem sudhut kanggo nyetel posisi kanthi vertikal;
"- Cara nginstal pirang-pirang mode kaya tembok tembok, ndhuwur, lsp."

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Sugeng nggunakake sistem alamat umum DSPPA Kanggo nggunakake 300W Mini Line Array Speaker karo Subwoofer, wacanen instruksi kasebut kanthi teliti sadurunge digunakake

    â-- Carikakan bobot cilik, sensitivitas dhuwur SPLand;

    Védi kurva kanthi variatif (0-30 derajat) utawa larik horisontal kurva modular, konvensional;

    Fitur kasebut duwe macem-macem sudhut kanggo nyetel posisi kanthi vertikal;

    Multi mode mode kaya tembok tembok, overhead etc., sing cocog kanggo nggunakake ruangan lan njero ruangan.

    Range Frekuensi (-10 dB)

    100 Hz-40, 000 Hz

    Respon Frekuensi (± 3 dB)

    150 Hz-20, 000 Hz

    Sensitivitas¼ˆ1m,1Wï¼ ‰

    97 dB

    Max. SPL (1m)

    122 dB / 128 dB (Puncak)

    Voltase Input

    AC100V saka Amplifier

    Rating Daya Input Sistem

    400Wontoh, 1600W Puncak (AES / 2 jam)

    300W Terus, 1200W Puncak (100 jam)

    Sudut Liputan horisontal (-6dB)

    Nominal 120 derajat (rata-rata 100 Hz-20, 000Hz)

    Angle Coertical Coverage (-6dB)

    Ditemtokake karo ukuran lan konfigurasi Uploaded

    Transducer

    4â € ²woofer × 8 (frekuensi rendah & agêng)

    58 mm × 14 mm tweeter × 4 (frekuensi dhuwur)

    Grille

    Aloi Aluminium

    Bobot BracketSupporting LA1511S

    100kg

    Bobot BracketSupporting LA1511B

    200kg

    Suhu Lingkungan

    -10â "ƒ ~ + 40â" ƒ

    Ukuran (L × D × H)

    490 mm × 228 mm × 580mm

    Bobot net

    33,5 kg (74.4 lbs)

    Bobot Kasar

    35,7 kg (79.3 lbs)

Panas Tags: Speaker Mini Line Array 300W karo Subwoofer, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, Dhaptar Harga, Seger, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah