Loudspeaker Projektor Tembok Gunung 20W
  • Air ProLoudspeaker Projektor Tembok Gunung 20W
  • Air ProLoudspeaker Projektor Tembok Gunung 20W
  • Air ProLoudspeaker Projektor Tembok Gunung 20W
  • Air ProLoudspeaker Projektor Tembok Gunung 20W
  • Air ProLoudspeaker Projektor Tembok Gunung 20W

Loudspeaker Projektor Tembok Gunung 20W

Loudspeaker Projektor Tembok Gunung 20W
Model: DSP207II

â— Cocog digunakake ing alamat umum lan muter musik latar mburi
â— Alangan swara sing jelas
â- Bahan PP bermutu tinggi, pinggiran moistureproof, woofer coaxial kanthi swara alus
"Desain kompak, apik banget lan tahan lama, bisa dicampur karo acara njero ruangan
"Bahan ABS sing paling dhuwur, tundhuk karo standar UL 94v-0
â— Dhukungan tembok tembok, gampang dipasang

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Loudspeaker Projektor Wall Mount Swara yaiku salah sawijining pamicara sing ora bisa menehi swara lan fungsi reproduksi musik berkualitas tinggi. Kanthi jarak transmisi dawa, iku pilihan sing cocog kanggo trowongan, koridor lan galeri blanja.

    â— Cocog digunakake ing alamat umum lan muter musik latar mburi

    Mbusak kesenengan swara

    Bahan PP berkualitas tinggi, pinggir moistureproof, woofer coaxial kanthi swara alus

    Desain kompak, apik banget lan awet, campuran dadi sampurna ing njero ruangan

    Bahan ABS sing paling dhuwur, tundhuk karo standar UL 94v-0

    Pamasangan tembok tembok Dhukungan, gampang dipasang

    Item

    Spesifikasi

    Unit Speaker

    5ʺ × 1 + 0.75ʺ × 1 unit coaxial

    RMS

    20W

    Tegangan Tegangan

    70V / 100V

    Sensitivitas (1m, 1W)

    86dB ± 2dB

    Max. SPL. (1m)

    98dB ± 2dB

    Frekuensi Tanggapan

    90Hz ~ 20kHz

    Ukuran (H × W × D)

    ø138 × 218mm

    Bobot

    1.44kg

Panas Tags: Loudspeaker proyektor Tembok Swara 20W, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Produsen, China, Dhaptar Harga, Segeris, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah