2 Zon Kompak alarm swara terpadu lan sistem alamat umum
  • Air Pro2 Zon Kompak alarm swara terpadu lan sistem alamat umum
  • Air Pro2 Zon Kompak alarm swara terpadu lan sistem alamat umum
  • Air Pro2 Zon Kompak alarm swara terpadu lan sistem alamat umum
  • Air Pro2 Zon Kompak alarm swara terpadu lan sistem alamat umum

2 Zon Kompak alarm swara terpadu lan sistem alamat umum

2 Zon Kompak alarm swara terpadu lan sistem alamat umum
Model: PAVA2240

â- layar tampilan tabung digital kanggo nampilake wektu, status penguat daya, lan status mikropon darurat;
"Alarm tombol siji lan rong jinis swara weker sing bisa diowahi; Mikropon EMC kanggo evakuasi swara ing situs;
"Lampu LED kanggo nuduhake status sambungan lan status kesalahan;
â— Ndhukung deteksi garis spiker (beban entheng, over load lan cendhak cendhak);
"tampilan LED kanggo nuduhake jinis sumber audio sinyal saiki;
â— 1 antarmuka input aux, 1 input mikropon paging, ndhukung deteksi offline; saben rekaman paging otomatis disimpen menyang kertu SD;
â— Tombol ngalih zona lan tampilan LED kanggo nuduhake status kerja zona;
— - Ndhukung sumber daya AC lan sumber daya baterei 24V; ndhukung kanthi otomatis lan kanthi lancar ngenali lan ngowahi. Pasokan AC duwe prioritas;

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    2 Zona Kompak swara sistem integral terpadu lan sistem alamat umum (PAVA2240 minangka host sistem evakuasi swara. Kanthi penguat digital 240W, ora mung bisa ngirim peringatan lan weker, nanging uga ndhukung mikropon tangan tangan kanggo nggawe evakuasi swara. Bisa ngatur weker darurat, woro-woro alarm alarm lan musik latar mburi kanggo 2 zona.

    â- layar tampilan tabung digital kanggo nampilake wektu, status penguat daya, lan status mikropon darurat;

    Alarm tombol siji lan rong jinis swara weker sing bisa diowahi; Mikropon EMC kanggo evakuasi swara ing situs;

    Lampu LED kanggo nuduhake status sambungan lan status kesalahan;

    Ndhukung deteksi garis spiker (beban entheng, over load lan short circuit);

    Tampilan LED kanggo nuduhake jinis sumber audio sinyal saiki;

    1 antarmuka input aux, 1 input mikropon paging, ndhukung deteksi offline; saben rekaman paging otomatis disimpen menyang kertu SD;

    Tombol ngalih zona lan tampilan LED kanggo nuduhake status kerja zona;

    Ndhukung persyaratan listrik AC lan pasokan tenaga baterei 24V; ndhukung kanthi otomatis lan kanthi lancar ngenali lan ngowahi. Pasokan AC duwe prioritas;

    Modul modul amplifier digital 240W sing dibangun, sing bisa duwe master lan amplifier switch otomatis kanthi otomatis;

    Dilengkapi pangisi daya baterei 24V, sing bisa diisi kanthi otomatis nalika sistem kasebut dikuasai AC;

    Informasi kesalahan sistem wis digawe kanthi log ing kertu SD;

    Output speaker A / B kanggo rong zona; ngalih daya bebas lan kontrol volume kanggo saben zona; kanthi kontrol volume master, treble lan bass; saben saluran bisa ngasilake 240W, lan jumlah total 2 zona kudu ana ing 240W;

    2 saluran sambungan relay output (bisa ngontrol sirkuit cendhak rong kabel kanggo ngontrol peralatan liyane); 2 Antarmuka output 24V menehi peralatan input 24V (ora luwih saka 0.5A) input;

    2 input kontak garing, sing bisa digabung karo sistem pihak katelu (kayata sistem alarm kebakaran) liwat input simpul garing;

    Antarmuka kabel jaringan kanggo nyambungake mikropon PAVA2200;

    Kanthi sistem fungsi uji LED sistem.

    Item

    Indeks

    Output daya listrik

    240W (Cathetan: sambungake speaker impedansi sing dhuwur ing beban iki)

    Output voltase sing dirating

    100V

    Pasokan tenaga

    AC220V / 50Hz

    Sensitivitas

    Mikropon

    5mvi¼ˆ ± 1mvï¼ ‰

    Input baris

    1VRMS( ± 100mvï¼ ‰

    SNR

    Mikropon

    â ‰ ¥ 70dB

    Input baris

    â ‰ ¥ 80dB

    Tanggapan frekuensi

    Mikropon

    100Hz ~ 10KHz (± 3dB)

    Input baris

    80Hz ~ 15KHz (± 3dB)

    Rasio tenaga elektromotif sumber

    â ‰ ¥ 12dB

    Distorsi cacat total

    â ‰0,5%

    Kisaran imbuhan nada

    ± 11 ± 2 DB

    Konsumsi daya listrik

    350W

    AC-DC wektu ngalih wektu

    Ora pedhot-pedhot

    Wektu ngalih lan amplifier utama lan siyaga

    Ora pedhot-pedhot

    Urip baterei 12AH (rong baterei ing seri 24V)

    2H (evakuasi swara biasane)

    Ukuran mesin

    500 × 400 × 180mm

    Bobot net

    15KG (tanpa baterei)

    Baterai

    Ukuran

    â ‰ ¤150 * 100 * 100mm (2 pcs)

    Tegangan

    12V; (rong batre ing seri 24V)

Panas Tags: 2 Zona Kompak swara integral terpadu lan sistem alamat umum, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrik, China, Dhaptar Harga, Seger, Panjaluk Sebutharga, Pitakon, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.