2 Sistem Pengungsi Komplek EN54 Zones

Ing ngisor iki yaiku babagan 2 Sistem Zon Komplek EN54 Zones Compact, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerteni 2 Sistem Pengungsi Komplek EN54 Zones Compact.

Guangzhou DSPPA Audio Co, Ltd minangka produsen audio profesional wiwit taun 1988. Kanthi luwih saka 30 taun ngrancang lan ngrancang produk audio, DSPPA wis seneng banget ing reputasi ing China lan China.
View as  
 
  • Mikrofon Digital Dante Digital kanthi Fungsi Pemilih
    Model: D7222

    â— Ketemu standar nasional IEC 60914.
    â- Kanthi fungsi serep panas.
    â-- Set sistem konferensi bisa dipasang nganti 4096 unit konferensi.
    "Sistem konferensi sing disebar nggunakake protokol Dante, lan menehi solusi supaya ora komprèsi, ora ana kerugian, ora ana latensi, frekuensi sampling audio 48kHz lan gampang dipasang.
    â- Tafsiran serentak: Bisa mangsuli interpretasi sing padha, lan nampa saluran basa 15 + 1, sing bisa ditambahi dadi 63 + 1.
    â— Kanthi watesan pamicara aktif (1/2/3/4/5/6) fungsi setelan.
    —ÊÊÊ TFT Layar warna / Tutul sing bener:
    "Kanthi desain antarmuka grafis, kabeh barang-barang fungsional, setelan informasi lan informasi dhasar unit ing kahanan kerja jelas kanthi ringkes, ayu lan modis;
    â mode kontrol layar tutul; nggawe interaksi manungsa-komputer banget panggunaan.

  • Mikrofon Mikropon Dante EVAC
    Model: PAVA2200

    â— Mikropon darurat Fireman
    â— Bisa ngontrol PAVA2240
    â— Kanthi swara EVAC, ALERT
    - Ndhukung ngawasi mikropon nyata-wektu
    â € Salah kabel kanggo nyuplai listrik, ngirim audio lan komunikasi
    â— Ndhukung transmisi jarak jarak dawa 500m
    â— Ndhukung sambungan kabel keluwih-luwih
    — Kanthi kontrol ijin operasi

  • 2 Zon Kompak alarm swara terpadu lan sistem alamat umum
    Model: PAVA2240

    â- layar tampilan tabung digital kanggo nampilake wektu, status penguat daya, lan status mikropon darurat;
    "Alarm tombol siji lan rong jinis swara weker sing bisa diowahi; Mikropon EMC kanggo evakuasi swara ing situs;
    "Lampu LED kanggo nuduhake status sambungan lan status kesalahan;
    â— Ndhukung deteksi garis spiker (beban entheng, over load lan cendhak cendhak);
    "tampilan LED kanggo nuduhake jinis sumber audio sinyal saiki;
    â— 1 antarmuka input aux, 1 input mikropon paging, ndhukung deteksi offline; saben rekaman paging otomatis disimpen menyang kertu SD;
    â— Tombol ngalih zona lan tampilan LED kanggo nuduhake status kerja zona;
    — - Ndhukung sumber daya AC lan sumber daya baterei 24V; ndhukung kanthi otomatis lan kanthi lancar ngenali lan ngowahi. Pasokan AC duwe prioritas;

 1 
{tembung kunci} diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan ing China, kita duwe layanan OEM lan ODM kanggo para produsen sing pengin khusus tembung kunci kanthi regane murah. Yen sampeyan njaluk panjaluk uaotation lan RFQ, kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega miturut priksaan kanthi cepet.