Proyektor Swara 15W Pendant Tipe
  • Air ProProyektor Swara 15W Pendant Tipe
  • Air ProProyektor Swara 15W Pendant Tipe
  • Air ProProyektor Swara 15W Pendant Tipe
  • Air ProProyektor Swara 15W Pendant Tipe

Proyektor Swara 15W Pendant Tipe

Proyektor Swara 15W Pendant Tipe
Model: DSP107

"digawe saka plastik industri highquality, bobot entheng (2 kg), kekiatan jangka panjang, ora bakal wujud lan sirup;
â- l Gaya hang lan gantung bisa diatur;
â— Maks. Tingkat Tekan Swara 102 ± 2dB, Freq sing efektif. Range 110Hz-18kHz;
â— 70 / 100V, 8-30W, kanthi pirang-pirang terminal;
â-Kualitas lengkap kanthi kualitas, umur dawa, kepekaan sing dhuwur (91 ± 2dB), cetha lan sonorousness.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Sugeng nggunakake sistem alamat umum DSPPA Kanggo panggunaan luwih apik saka 15W Pendant Type Sound Projector, waca instruksi kasebut kanthi teliti sadurunge digunakake

    "digawe saka plastik industri highquality, bobot entheng (2 kg), kekiatan jangka panjang, ora bakal wujud lan sirup;

    l Gaya hang lan suspensori bisa luwes;

    Max. Tingkat Tekan Swara 102 ± 2dB, Freq sing efektif. Range 110Hz-18kHz;

    70 / 100V, 8-30W, kanthi pirang-pirang terminal;

    Kisaran kanthi kualitas lengkap, panguripan dawa, sensitivitas dhuwur (91 ± 2dB), swarane cetha lan sonorousness.

    Ketik

    MP812

    MP825

    MP835

    Daya pangkat

    120W

    250W

    350W

    Output voltase pancet

    70V, 100V

    Output impedansi sing terus-terusan

    4-16Î © (seimbang, ora di ground)

    Sensitivitas input baris

    300mV (± 50mV), 1kHz / ora seimbang;

    Sensitivitas input mikropon

    3.0mV (± 0.5mV), 1kHz / ora seimbang;

    5.0mV (± 0.5mV), 1kHz / imbang

    Sensitivitas input EMC

    300mV (± 50mV), 1kHz / ora seimbang;

    Sensitivitas input sumber swara ing telpon

    775mV (± 50mV), 1kHz / ora seimbang;

    Frequencyresponse

    MIC: 100Hz-12kHz (± 3dB);

    TEL: 100Hz-12kHz (± 3dB);

    LINE: 80Hz-16kHz (± 3dB);

    Kontrol lagu

    ± 10dB (Bass: 100Hz);

    ± 10dB (Treble: 10KHz);

    Signal kanggo rasio swara

    MIC: â ‰ ¥ 55dB; TEL: â ‰ ¥ 65dB; LINE: â ‰ ¥ 75dB;

    Output baris bantu

    0dBV, ora seimbang

    Input mikropon sing adoh

    2000mV, imbang

    Fungsi pangayoman

    Perlindhungan kakehan, pangreksan jarak litar, pangayoman suhu

    Distorsi cacat total

    â ‰ ¤ 1% (1kHz, kahanan kerja normal)

    Tingkat imbuhan output

    Saka kakehan sing ora ana beban, â ‰ ¤3dB

    Konsumsi tenaga

    250W

    600W

    800W

    Ukuran mesin (L × W × H mm)

    483 × 413 × 132

    Ukuran kemasan (L × W × H mm)

    540 × 510 × 200

    Bobot net

    14,7kg

    19.9kg

    22.1kg

    Bobot reged

    18.0kg

    23.2kg

    25.4kg

Panas Tags: Proyektor Swara 15W Pendant, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah