15.6
  • Air Pro15.6
  • Air Pro15.6

15.6 "Terminal Konferensi nganggo Nameplate Mikropon Lifting Monitor

15.6 "Terminal Konferensi nganggo Nameplate Mikropon Lifting Monitor
Model: D8115TZS

â— terminal dwi-tipis Ultra-lancip kanthi angkat motor;
â— 15,6 "IPS tutul layar utama kanthi resolusi 1920 * 1080;
â— 7 "Sub layar layar kaca LCD LCD, résolusi 1024 * 600;
"Rancang ngelmu kebatinan Ultra-sempit kanthi pojokan bunder;
"Kasus campuran aloi aluminium lan permukaan anodisasi pasir;
- Ndhukung tutul layar lengkap, geser, seret, zoom kanggo ndeleng data konferensi;
â— Sistem angkat motor bermotor, lan bisa ndemek tombol kanggo dikontrol;
â— Monitor luwes: 0-30 °;
âKonsumsi tenaga murah, dissipation panas gedhe, dhukungan kanggo mode hemat listrik kayata siyaga lan hibernasi;
"motor bermutu sinom, lan bagean sing digunakake sesuai karo standar kualitas 900 9001, bisa digunakake kanthi stabil lan sepi;
â— Dhukungan kontrol sentralisasi RS232 / RS485.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    15.6 "Terminal Konferensi nganggo Lingkungan Monitor Lingkungan Mikropon dirancang kanggo aplikasi alamat umum komersial lan industri. Rack mount design in 2U type and nomine power is 350W.


    Input garis sing seimbang lan ora seimbang kasedhiya kanggo saben saluran. Isi output garis imbang menyang amplifier daya liyane uga njamin transmisi sinyal kurang swara lan jarak sing luwih dawa. Output pamicara 70V, 100V lan 416ohm trep kanggo nginstal nalika milih pamicara pamicara beda. Kontrol volume master kalebu. Perlindhungan lengkap kalebu klip, sirkuit cendhak, temp dhuwur lan kakehan. Kanthi indikasi daya, sinyal, klip, pangayoman lan temp.

    â— terminal dwi-tipis Ultra-lancip kanthi angkat motor;

    15,6 "IPS tutul layar utama kanthi resolusi 1920 * 1080;

    7 "Sub layar nameplek elektronik LCD, resolusi 1024 * 600;

    Desain ngelmu kebatinan Ultra-sempit kanthi pinggiran bunder;

    Kasus aloi aluminium lan permukaan anodized pasir;

    Ndhukung sentuhan layar lengkap, geser, seret, zoom kanggo ndeleng data konferensi;

    Sistem angkat motorisasi sing dipasang, lan bisa ndemek tombol kanggo dikontrol;

    Monitor amba sing bisa diatur: 0-30 °;

    Konsumsi daya murah, dissipation panas gedhe, dhukungan kanggo mode hemat listrik kayata siyaga lan hibernasi;

    Bermotor Ultra-bisu, lan bagean sing digunakake sesuai karo standar kualitas 900 9001, bisa digunakake kanthi stabil lan sepi;

    Ndhukung kontrol pusat sentralisasi RS232 / RS485.

    Layar

    Layar utama (15.6â €, 16: 9), layar sub (7â €, 16: 9)

    Résolusi layar

    Layar utama1920 * 1080, sub layar1024 * 600

    Ukuran panel

    555 * 70 * 3

    Ukuran cilik

    540 * 65 * 650

    Sudut

    0-30 ° luwes

    Latar mburi / kontras / padhang

    LED / 800: 1/220

    Tutul poin

    10

    Sentuhan teknisi / lumahing atose

    7 (Skala atos Mohs)

    Antarmuka dhasar

    VGA * 1, HDMI * 1, COM * 2, USB * 2, Ngalih * 1

    Sensor MIC

    Sensor kapasitif

    Pola kutub MIC

    Uni-arah

    Tanggepan frekuensi MIC

    50Hz-17000Hz

    Sensitivitas MIC

    -45 ± 2dB @ 1KHz

    Kuwasa

    100W

    Pasokan tenaga

    AC220V 50 / 60HZ

    Instalasi

    Dipasang ing Desktop

    Materi

    SGCC logam anodis

    Suhu kerja

    -5~45 â „ƒ

    Kelembapan sing makarya

    10% setengah taun

    Suhu panyimpenan

    -25~65 â „ƒ

    Kelembapan panyimpenan

    10% setengah taun

Panas Tags: 15.6 "Terminal Konferensi karo Lingkungan Monitor mikropon Lif, OEM, ODM, Selaras, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.