12

12 "Speaker Speaker Professional

12 "Speaker Speaker Professional
Model: DSP-112A

â-- 2 cara karo DSP
"-- Loudspeaker lengkap 12 inci
â— 250W (RMS), 90ºx60º (H × V)

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

    12 "Speaker Aktif Profesional minangka sekumpulan proses DSP frekuensi pemisah frekuensi universal, multi-tujuan, karakteristik paling gedhe yaiku tweeter cetha lan cerah, mokal lengkap, kanthi perawatan abu-abu klasik kanggo permukaan kothak. Rencana penundaan multi-titik. luwih trep kanggo macem-macem bentuk desain lan instalasi.Ing nggunakake subwoofer, frekuensi rendah luwih kuat, kanthi efek sing luwih apik.Ing iki bisa ditrapake kanggo macem-macem rapat, piwulang macem-macem, toko fitness, musik latar lan acara liyane.

    2 cara karo DSP

    12-inci Loudspeaker lengkap

    250W (RMS), 90ºx60º (H × V)

    Item

    Spesifikasi

    Unit LF

    12ʺ × 1

    Unit HF

    1,75ʺ × 1

    Frekuensi Tanggapan

    55Hz-18kHz (± 3dB)

    Pangaruh Nominal

    LF-4ohm, HF-8ohm

    Sensitivitas Input

    100dB (1W / 1m)

    Daya AES

    500W-LF, 100W-HF

    Daya Puncak

    1000W-LF, 200W-HF

    Max. SPL.

    118dB

    Nyambung Input

    1 × XLR wadon + 1 × XLR lanang

    Ukuran (W × D × H)

    385 × 360 × 610mm

    Bobot

    16,5kg

Panas Tags: 12 "Speaker Aktif Profesional, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.