100V PA Amplifier nganggo USB / FM
  • Air Pro100V PA Amplifier nganggo USB / FM
  • Air Pro100V PA Amplifier nganggo USB / FM
  • Air Pro100V PA Amplifier nganggo USB / FM
  • Air Pro100V PA Amplifier nganggo USB / FM

100V PA Amplifier nganggo USB / FM

100V PA Amplifier nganggo USB / FM
Model: MP210U MP310U MP610U MP1010U

â— Integrasi pamuter MP3, FM tuner, zoner (6 zona), preamplifier lan amplifier daya.
âKontrol remot inframerah kanggo ngontrol MP3 / TUNER, sing kalebu saklar mode, pilihan program, imbuhan volume, mode baleni, mode EQ lan saklar USB / SD.
â- Tampilan LED nuduhaké volume, status muter, nomer program, lsp.
â— 2 input MIC inputs A¼Œ, lan 1 output AUX.
â— 4-16 Î © dirilis output.
"Pamilih zona 6-zona, kontrol volume volume lan indikasi level output kanggo saben output zona.
"Fungsi bisu kanggo input prioritas.
â-- Kontrol Treble lan Bass
"Chime karo output prioritas.
â-- 5 unit LED nuduhake output volume ngawasi ing saben zona.
â— Pangayoman sirkuit pintas lan ngati-ati.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Sugeng nggunakake sistem alamat umum DSPPA Kanggo nggunakake 100V PA Amplifier kanthi USB / FM, waca pandhuan kasebut kanthi teliti sadurunge digunakake

    â— Integrasi pamuter MP3, FM tuner, zoner (6 zona), preamplifier lan amplifier daya.

    Kontrol remot inframerah kanggo ngontrol MP3 / TUNER, sing kalebu saklar mode, pilihan program, imbuhan volume, mode baleni, mode EQ lan saklar USB / SD.

    Tampilan LED nuduhake volume, status muter, nomer program, lsp.

    2 input MIC inputs,3 AUX, lan output 1 AUX.

    4-16 Î © output output.

    Pamilih zona 6-zona, kontrol volume individu lan indikasi level output kanggo saben output zona.

    Fungsi bisu kanggo input prioritas.

    Kontrol Treble lan Bass

    Chime karo output prioritas

    LED 5 unit nuduhake output volume ngawasi ing saben zona.

    Output proteksi sirkuit lan ati-ati.

    Model

    MP210U

    MP310U

    MP610U

    MP1010U

    Output Rated

    60W

    120W

    250W

    350W

    Pangaturan output

    â ‰ ¤3dB (saka mbukak-mbukak nganti kebak)

    Sensitivitas input

    Mikrofon: â ‰ ¤3mV (ora seimbang)

    Garis: â ‰ ¤300mV (ora seimbang)

    Tanggapan frekuensi

    80Hz-16KHz (± 3dB)

    Gangguan

    â ‰ ¤1% (1KHz, status operasi sing normal ¼

    S / N rasio

    Garis: â ‰ ¥ 74dB

    Tone

    Bass: ± 10dB(at 100Hzï¼ ‰

    Treble: ± 10dB(at 10kHzï¼ ‰

    Perlindhungan

    Voltase DC; kakehan; jarak cendhak.

    Bisu

    Sinyal masukan saka MIC 1 ngatasi sinyal input liyane

    Pasokan tenaga

    AC 220-240V / 50-60Hz

    Kuwasa

    Konsumsi

    120W

    250W

    500W

    650W

    Ukuran Paket Outer (mm)

    (L × W × H) 555 × 455 × 185

    Ukuran Unit (mm)

    (L × W × H) 484 × 355 × 88

    Bobot Kasar

    11.7kg

    13.5kg

    16kg

    17kg

    Bobot net

    9.7kg

    11.5kg

    14kg

    15kg

Panas Tags: 100V PA Amplifier nganggo USB / FM, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, Dhaptar Harga, Segera, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.