1 Penguat Daya Kelas-D Channel
  • Air Pro1 Penguat Daya Kelas-D Channel
  • Air Pro1 Penguat Daya Kelas-D Channel
  • Air Pro1 Penguat Daya Kelas-D Channel

1 Penguat Daya Kelas-D Channel

1 Penguat Daya Kelas-D Channel
Model: DA3350 DA3450 DA3650 DA3750

â— Bekalan listrik sing cekap.
â— Penguat KELAS D cekap
"100V, output voltase konstanta 70V (pungkasan output umum), ndhukung 100V / 70V output nyata-wektu ngalih.
— Kanthi pangayoman output DC sing sampurna lan dipercaya, pangayoman sirkuit cekak lan proteksi sing akeh banget, sing ningkatake kinerja keamanan mesin kasebut.
â-- Indikator LED unit 5 kanggo tampilan status.
â- 6.35mm soket lan soket XLR bisa gampang ngerti sambungan sambungan.
â-- Metu sirkuit cendhak output lan bisa pulih kanthi otomatis.
"-- Serangan amplifier daya dhuwur kasedhiya.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Penguat 1 Channel Class-D Power (DA3350 / DA3450 / DA3650) minangka seri amplifier daya digital kanthi penampilan sing anyar lan kekuwatan kanggo dipilih. Mesin kasebut apik lan apik, lan cocog kanggo pabrik, sekolah, rumah sakit, toko lan akeh aplikasi komersial liyane.

    â— Bekalan listrik sing cekap.

    â— Penguat KELAS D cekap

    "100V, output voltase konstanta 70V (pungkasan output umum), ndhukung 100V / 70V output nyata-wektu ngalih.

    — Kanthi pangayoman output DC sing sampurna lan dipercaya, pangayoman sirkuit cekak lan proteksi sing akeh banget, sing ningkatake kinerja keamanan mesin kasebut.

    â-- Indikator LED unit 5 kanggo tampilan status.

    â- 6.35mm soket lan soket XLR bisa gampang ngerti sambungan sambungan.

    â-- Metu sirkuit cendhak output lan bisa pulih kanthi otomatis.

    "-- Serangan amplifier daya dhuwur kasedhiya.

    Item

    DA3350

    DA3450

    DA3650

    RMS

    450W

    550W

    750W

    Min. kekuwatan elektromagnetik sumber

    â ‰ ¤1000mV

    SNR

    â ‰ ¥ 80dB

    Tanggapan frekuensi

    80Hz ~ 16kHz (± 3dB)

    Distorsi cacat total

    â ‰ ¤1% (1kHz, kahanan normal ¼

    Petunjuk lampu

    â € œ70Vâ €, "sinyal", "cut top", "protection", "over suhu"

    Perlindhungan

    Liwat suhu, DC, sirkuit cendhak

    Pasokan tenaga

    AC220V / 50Hz

    Daya pangkat

    550W

    650W

    900W

    Ukuran paket (L × W × H mm)

    555'455'185

    Ukuran mesin (L × W × H mm)

    483'380'88

    Bobot reged (Kg)

    8.9

    8.9

    8.9

    Bobot net (Kg)

    7.7

    7.7

    7.7

Panas Tags: 1 Penguat Daya Kelas-D Channel, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.