1 lan 4 saluran IP Network Audio Adaptor
  • Air Pro1 lan 4 saluran IP Network Audio Adaptor
  • Air Pro1 lan 4 saluran IP Network Audio Adaptor
  • Air Pro1 lan 4 saluran IP Network Audio Adaptor
  • Air Pro1 lan 4 saluran IP Network Audio Adaptor
  • Air Pro1 lan 4 saluran IP Network Audio Adaptor

1 lan 4 saluran IP Network Audio Adaptor

1 lan 4 saluran IP Network Audio Adaptor
Model: MAG6801 MAG6804

"Rancang modul, terminal jaringan kanthi output audio saluran tunggal.
â- Iki nganggo port desain ekspansi lan daya kerja jaringan dobel bisa nyambung menyang peralatan jaringan 100M liyane.
Transformasi jaringan adaptif - 10M / 100M
- Ndhukung maksimal 48 kHz pensampelan tingkat lan 16bit MP3 / WAV / PCM dekoding.
â— Desain daya sithik.
"-- fungsi asu jam tangan sing dibangun
â- Antarmuka protokol jaringan sing bisa diatur.
â-- Rancangan digital lengkap, kesetiaan sing dhuwur, indeks transmisi swara dhuwur.
"input input kanthi override, lan override output.
â— DC 24V / 1000MA output lan output sirkuit cendhak tanpa kontrol.
â— Localvolume bisa dikendhaleni.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

    Terminal audio jaringan 1 lan 4 saluran IP Network Audio Adaptor (MAG6801) minangka terminal TCP / IP kanthi prosesor sinyal konversi digital-digital kanthi digital, kanthi desain redundansi antarmuka jaringan dual lan bisa disebar ing ngendi wae kanthi akses jaringan. Piranti iki ngidini output sinyal audio saka media streaming audio remot ing kontrol kendhali cerdas; piranti nyedhiyakake siji port input audio darurat kanggo nyambungake sinyal darurat saka pusat kontrol geni lan port output audio darurat liyane sing ana hubungane karo amplifier darurat; piranti ora mbutuhake operasi lokal lan bisa dikonfigurasi kanthi bener liwat piranti lunak manajemen.

    "Rancang modul, terminal jaringan kanthi output audio saluran tunggal.

    â- Iki nganggo port desain ekspansi lan daya kerja jaringan dobel bisa nyambung menyang peralatan jaringan 100M liyane.

    Transformasi jaringan adaptif - 10M / 100M

    - Ndhukung maksimal 48 kHz pensampelan tingkat lan 16bit MP3 / WAV / PCM dekoding.

    â— Desain daya sithik.

    "-- fungsi asu jam tangan sing dibangun

    â- Antarmuka protokol jaringan sing bisa diatur.

    â-- Rancangan digital lengkap, kesetiaan sing dhuwur, indeks transmisi swara dhuwur.

    "input input kanthi override, lan override output.

    â— DC 24V / 1000MA output lan output sirkuit cendhak tanpa kontrol.

    â— Localvolume bisa dikendhaleni.

    Item

    Indikasi

    EMC

    (EMC LINE IN)

    Output CH1

    1V

    Sensitivitas Input

    MAX:

    250mV

    MIN:

    4V

    Frekuensi watesan wates bathi sing efektif (± 3dB)

    20Hz-20kHz

    SNR (low pass30kHz)

    â ‰ ¥ 70dB

    Voltase output THD (1kHz,1 / 3)

    â ‰0.1%

    Output EMC LINK

    Lengkap Input LINE toEMC (± 10%)

    Input macem-macem dinamis

    â ‰ ¥ 26dB

    Dekodasi jaringan (Hosting MP3

    Input)

    Output CH1

    1V

    Gangguan (1kHz -10dB / MP3)

    â ‰0.2%

    Frekuensi watesan wates bathi sing efektif (± 3dB)

    50Hzâ € 20kHz

    SNR (low pass30kHz)

    â ‰ ¥ 70dB

    Output EMC

    COM-24VOutput

    24V (Gunggunge saiki yaiku 1A)

    COM-SCOutput

    Lingkaran Singkat (<1Î ©)

    Daya Monitor Dibangun

    1W

    Jaringan

    Pelabuhan jaringan dual, 10M / 100M

    Daya Bekase

    AC220V / 50Hz

    Konsumsi Daya Siaga

    5W

    Konsumsi daya listrik

    7.5W

    Ukuran Kemasan (L × W × H mm)

    555 × 360 × 120

    Ukuran mesin (L × W × H mm)

    483 × 273 × 44

    Bobot net

    3.3kg

    Bobot Kasar

    4,0 kg

Panas Tags: 1 lan 4 saluran IP Network Audio Adapter, OEM, ODM, Disesuaikan, Grosir, Pabrik, Pabrikan, China, dhaptar rega, Urgent, Panjaluk Sebutharga, Pertanyaan, RFQ, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.